Vukovarska tvrtka Komunalac d.o.o. putem natječaja javne nabave u svom je daljnjem razvoju poslovanja odabrala Jupiter Software.
Tvrtka je osnovana 1954. godine te je jedina ovlaštena za skupljanje i odlaganje otpada na području grada Vukovara. Također sadrži sedam poslovnih jedinica u koje spadaju održavanje groblja, pogrebne usluge, tržnice, krajobrazno uređenje i hortikultura, graditeljstvo, parking te vozni park.

Projekt implementacije Jupiter Softwarea započeo je u rujnu, a cilj je obuhvatiti poslovne procese poslovnog izvještavanja, računovodstva, financija, prodaje, nabave, skladišnog poslovanja, proizvodnje, ljudske resurse, obračun dohotka, ali i evidencije, obračuna i naplate komunalnih usluga.

Implementacijom Jupiter Softwarea, tvrtka ne samo da poboljšava kvalitetu praćenja informacija, već integrira sve svoje poslovne procese u jedan jedinstveni informacijski prostor.

Tijekom provedbe projekta i implementacije, koristit će se tehnike projektnog menadžmenta, a završetkom projekta, tvrtka Komunalac d.o.o. postat će šesta tvrtka koja koristi Jupiter Software rješenja za pružanje komunalnih usluga.