Koliko smo prošli tjedan prevezli pšenice? Je li prošli tjedan roba otišla za Dubrovnik? Tko je vozio? Osporili su nam fakturu za prijevoz stočne hrane, gdje su potpisane otpremnice? Trebali bismo fakturirati prijevoz brašna u Istru, koliku smo ono cijenu dogovorili?
Ako vam se slična pitanja često pojavljuju u poslovanju, trebali biste unaprijediti procedure kojima pratite prijevoz. Iako je komunikacija mobitelom s vozačima za vrijeme vožnje toliko jednostavna i učinkovita, informacije koje su tog trenutka aktualne ipak brzo odlaze u zaborav pa ih nakon nekog vremena većina u sustavu ne zna te su uglavnom teško dokazive.

Uvođenje poslovnih procedura koje će omogućiti sustavno praćenje transporta, vratit će višestruko vrijeme uloženo u precizno planiranje transporta i redovno ažuriranje svakog pojedinog prijevoza u Jupiter Software-u.

Kako bismo smanjili potrebne evidencije omogućili smo komunikaciju Jupiter Software-a s vanjskim sustavom koji priključkom na vozila konstantno evidentira podatke o prijeđenim kilometrima, vremenu provedenom na putu, hodogramima putovanja, zastojima, kvarovima i slično.