Zaposlenje

Developers wanted

POSTANI SPINOV DEVELOPER!

Tvrtka Spin je osječka IT tvrtka s 30 godina iskustva u razvoju poslovnog softvera i implementaciji poslovnih informacijskih sustava, a naš proizvod Jupiter Software trenutno koristi preko 300 tvrtki na području Hrvatske. Posao u Spinu usmjeren je na traženje inovativnih rješenja i novih izazova te zbog toga kontinuirano širimo naš tim i poslovanje.

Naš developerski tim primarno se bavi unaprjeđenjem glavnog proizvoda Spina, Jupiter Softwarea, a uz to i razvojem web, desktop i mobilnih aplikacija te specifičnih aplikacija po narudžbi naših korisnika.

KOGA TRAŽIMO?

Tražimo kreativne, komunikativne i odgovorne pojedince s jednom ili više godina radnog iskustva u razvoju softverskih rješenja. Ako voliš izazovne zadatke i želje klijenata lako prenosiš u funkcionalna i dobro dizajnirana rješenja, a uz sve to si i timski igrač voljan učenja i dijeljenja znanja, priloži svoj CV i očekuj naš odgovor.

ŠTO OČEKUJEMO OD TEBE:

  • Dobro poznavanje .NET frameworka i C# jezika
  • Iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka (SQL)
  • Iskustvo u razvoju web aplikacija (ASP.MVC, Angular, HTML, CSS)
  • Iskustvo u izradi cross-platform mobilnih aplikacija (Ionic)

ŠTO MI TEBI NUDIMO?

Rad na izazovnim projektima, priliku za poslovni i osobni razvoj, rad u pozitivnom i ambicioznom timu, edukacije, božićnicu, uskrsnicu, 13. plaću, stimulativno nagrađivanje, mogućnost rada od kuće, teambuilding, naknadu za topli obrok, plaćeni prijevoz i svu potrebnu opremu za rad.

Prijavite se!

Prijava

Postani dio Spin tima!
Privolu možete povući u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva na e-mail adresu spin@spin.hr, te ćemo time prestati obrađivati Vaše osobne podatke u ovu svrhu.
Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti.