Spin Code Academy

Konzultant

SPIN CODE ACADEMY stipendija

Ove godine Spin pokreće novi projekt stipendiranja studenata kroz koji će najbolji studenti i studentice biti nagrađeni novčanom stipendijom u iznosu do 30.000 kuna. Dvoje studenata bit će izabrano kroz program Spin Code Academy gdje će studenti na predavanjima kroz tri tjedna imati priliku naučiti osnove izrade desktop, web ili mobilnih aplikacija.

Tko se može prijaviti za stipendiju?

Kandidati za stipendiju su redovni studenti 3. godine preddiplomskog studija te studenti 1. ili 2. godine diplomskog studija svih visokih učilišta u Hrvatskoj.

Što mi tebi nudimo?

  • Predavanja u trajanju od tri tjedna gdje ćeš naučiti osnove izrade desktop, web ili mobilne aplikacije (Spin Code Academy)
  • Stipendiju tijekom cijele akademske godine u iznosu od 20.000 kuna (za studente 3. godine preddiplomskog studija) ili od 30.000 kuna (za studente 1. ili 2. godine diplomskog studija) koja će se isplaćivati u 12 mjesečnih obroka (od 1. listopada do 30. rujna)
  • Osiguran posao nakon završetka studija
  • Mentorstvo za projekte u okviru stipendije
  • Priliku za poslovni i osobni razvoj, rad u pozitivnom i ambicioznom timu te stabilnoj organizaciji.

Koje su tvoje obaveze?

  • Redovno izvršavanje studentskih obaveza
  • Završetak studija najduže 6 mjeseci nakon završene akademske godine
  • Sudjelovanje na internim edukacijama i projektima u trajanju od minimalno 12 sati mjesečno
  • Zaposlenje na puno radno vrijeme u Spinu, nakon završetka studija (potrebno je ostati u radnom odnosu u trajanju od jedne kalendarske godine za svaku akademsku godinu stipendiranja)

Kako do stipendije?

Prvi korak je prijava na prijemni ispit koji će se održati u srpnju (nekoliko termina u razdoblju od 1. do 9. srpnja) putem kojeg će biti odabrano 10 najboljih kandidata koji će imati priliku sudjelovati na trotjednoj akademiji u kolovozu (od 2. do 20. kolovoza).

Drugi korak je pohađanje trotjedne akademije. Akademiju će voditi naši developeri koji će studente naučiti cijeli proces izrade aplikacije, a kao završni projekt svaki će student, uz mentorstvo voditelja akademije, samostalno razviti vlastitu aplikaciju.

Dvoje najboljih studenata bit će nagrađeno novčanom stipendijom.

Prijave traju do 30. lipnja 2021.

Prijavu na prijemni ispit možeš ostvariti putem prikazanog obrasca.

Tko smo mi i što radimo?

Mi smo IT tvrtka iz Osijeka s 30 godina iskustva u razvoju poslovnog softvera i implementaciji poslovnih informacijskih sustava, a naš proizvod Jupiter Software trenutno koristi preko 300 tvrtki na području Hrvatske. Posao u Spinu usmjeren je na traženje inovativnih rješenja i novih izazova te zbog toga kontinuirano širimo naš tim i poslovanje.

Naš developerski tim primarno se bavi unaprjeđenjem glavnog proizvoda Spina, Jupiter Softwarea, a uz to i razvojem web, desktop i mobilnih aplikacija te specifičnih aplikacija po narudžbi naših korisnika.

Više o nama i našim proizvodima saznaj na stranicama:
www.spin.hr
www.jupiter-software.com

Prijava

Postani dio Spin tima!
Privolu možete povući u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva na e-mail adresu spin@spin.hr, te ćemo time prestati obrađivati Vaše osobne podatke u ovu svrhu.
Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti.