Implementacijom Jupiter Software sustava u Agrofruktus Makedonija, Spin je povećao broj instalacija Jupiter Software-a u regiji. Uz ranije instalacije u Vojvodini, Srbija (PP Ratkovo i PIK Moravice), ovo je treća implementacija Jupiter Software-a u poljoprivredno prehrambenom sektoru regije.
Tvrtka Agrofruktus dooel Makedonija, Valandovo, koja posluje u sustavu koncerna Agrokora, vodeća je kompanija specijalizirana za otkup, doradu i prodaju voća i povrća na području JI Europe.

Projekt implementacije je obuhvatio standardne module za upravljanje tvrtkom - ERP, BI, CRM, WHM, HRM kao i sa specifičnim modulima za otkup i konfekcioniranje poljoprivrednih proizvoda.
Zbog specifičnosti makedonskog ekonomskog prostora, za potrebe projekta razvijena je tehnologija automatskog prevođenja na makedonsko ćirilično pismo. Kako Republika Makedonija od ranije ima uvedene fiskalne kase, u projektu je bilo nužno razviti module koji podržavaju fiskalizaciju.

Kako se instalacija ovog projekta nalazi u privatnom oblaku Agrokora (Agrokor Private Coloud) na lokacije je utrošeno samo 40 konzultant dana za poslove obuke i konzaltinga, dok je većina poslova na instalaciji, podešavanju i kastomizaciji izvršena sa lokacije Spin korištenjem naprednih tehnologija.

U realizaciji projekta pridonijela je i uspješna suradnja Spinovog tima sa timovima mStarta (Agrokor ITC) i Agrofructus Hrvatska.