Montelektro d.o.o. Rijeka pruža rješenja na polju elektroinženjeringa i automatizacije proizvodnih procesa. Dominante industrije su proizvodnja piva i više od 100 vodećih pivovara diljem svijeta su na njihovoj referentnoj listi. Tijekom listopada tvrtka Montelektro izvršila je odabir Jupiter Software rješenja kao nove platforme za integraciju svih poslovnih procesa.

Projekt implementacije obuhvaća standardne module za upravljanje tvrtkom – BI, ERP, CRM i WHM, kao i specifične module za praćenje projekata.

Projekt implementacije započeo je u studenom izradom studije izvodljivosti, a nastaviti će se prijenosom podataka iz postojećeg sustava, customizacijom parametara, obukom, konzaltingom i razvojem specifičnih funkcionalnosti - upravljanje projektima. Očekivano trajanje projekta je 180 dana.

U procesu izvođenja projekta primjenjuju se najbolje tehnike iz prakse projektnog managementa, od pripreme planova izvođenja projekta, upravljanja rizicima, praćenja izvođenja, kontrolnih točaka (milestones), rješavanja nesukladnosti i zahtjeva za promjenom u području praćenja projekata.