Društvo Sokol Marić je prvo privatno zaštitarsko društvo u RH, koje djeluje od 1991.g., a do danas se razvilo u najkvalitetnije i najveće društvo za pružanje svih vrsta usluga tjelesne zaštite i zaštita objekata, redarske usluge, pratnje i osiguranje prijevoza. Tijekom studenog društvo Sokol Marić izvršilo je odabir Jupiter Software rješenja kao nove platforme za integraciju svih poslovnih procesa
Jupiter Software licenca obuhvaća standardne module za upravljanje tvrtkom – BI, ERP, CRM, HRM i WHM, kao i specifične module za praćenje i integraciju podataka o radnim učincima.

Projekt implementacije započeti će tijekom prosinca izradom studije izvodljivosti, a nastaviti će se prijenosom podataka iz postojećeg sustava, customizacijom parametara, obukom, konzaltingom i razvojem specifičnih funkcionalnosti za potrebe poslovnog sustava.

U procesu izvođenja projekta primjenjuju se najbolje tehnike iz prakse projektnog managementa (PMI metodologija), od pripreme planova izvođenja projekta, upravljanja rizicima, praćenja izvođenja, kontrolnih točaka (milestones) i rješavanja nesukladnosti.