31.pro

Još jedna uspješna godina je iza nas.......Svim našim partnerima i korisnicima zahvaljujemo na dobroj suradnji i ukazanom povjerenju. U 2005. godini svima njima želimo uspjeh i veselimo se ako ćemo našim znanjem, radom i trudom moći dati svoj doprinos.

A za 2005. godinu priredili smo niz novih proizvoda kojim ćemo dati svoj doprinos boljoj povezanosti poslovnih aktivnosti, kontroli procesa i predviđanju rezultata. Izgradnja IT infrastrukture, Jupiter Software, informatičko obučavanje i kvalitetna podrška naši su temeljni zadaci i u 2005.

13.pro

Ako ste razmišljali o kupovini novoga monitra - sada je prava prilika; Kupi LCD vozi BMW!!! Prva nagrada je 1 x automobil BMW 116i, druga nagrada je 1 x Samsung Plasma TV set, treća nagrada je 5 x Samsung mobitel SGH-E800

Uz svaki kupljeni Samsung LCD monitor dobijete kupon - slijedite uputu i očekujete neku od navedenih nagrada. Cijene monitora pogledajte na SPIN Web shop-u!

3.pro

Kupovinoh HP foto aparata R serije - uz HP i SPIN dobijete više; dodatnu memorijsku karticu kapaciteta 128 MB i dizajnersku torbicu iz ograničene serije!

Svim kupcima digitalnih fotoaparata HP Photosmart R serije kupljenih između 15. studenog 2004. i 15. siječnja 2005., što uključuje digitalni fotoaparat HP Photosmart R707 i HP Photosmart R507, koji se prijave putem letka ili www.hp.com/Bozic, te pošalju kopiju računa bit će isporučena dodatna memorijska kartica od 128 MB te dizajnerska torbica.

30.stu

Kao rezultat promotivnih aktivnosti poduzetih tjekom listopada Spin je zabilježio značajna rast broja upita za Jupiter Software rješenja. To je rezultiralo i rekordnim brojem novih ugovora koji će se realizirati tjekom prvog tromjesečja 2005. godine.

Pažljivo planirana promotivna akcija Jupiter Software, koja je tjekom listopada obuhvatila mailing, oglašavanje u stručnim časopisima i na najposječenijem Web portalu Google, rezultirala je značajnim porastom broja upita za Jupiter Software poslovnim rješenjima.

Osobiti interes su pokazale tvrtke u domeni proizvodnje hrane zbog sustava sljedivosti, tvrtke iz poljoprivrednog kompleksa te komunalne tvrtke.

U tjeku je ugovaranje poslova koji će se realizirati u prvom tromjesečju 2005, odnosno započelo je punjenje knjige narudžbi i za drugi kvartal slijedeće godine.

25.lis

Kupujte legalan software i pri tome sudjelujte u nagradnoj igri; prilikom kupnje dobit ćete nagradni kupon za svaku kupljenu softversku licencu: Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Home, Microsoft Office 2003 Small Business Edition, Microsoft Office 2003 Basic Edition, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Small Business Server 2003.

Glavna nagrada; 4 sedmodnevna aranžmana na Kubu za dvije osobe! Očekuju vas i mjesečne nagrade za HLADNE DANE: 3 kućna kina, 3 Smartphone mobitela, 3 kotizacije i smještaj na konferenciji Microsoft WinDays, 3 Microsoft Xboxa, Izvlačenja mjesečnih nagrada: 15.11.04., 15.12.04. i 17.01.05. a izvlačenje glavne nagrade je 17.01.2005. PIRATI OVE GODINE NEĆE VIDJETI KUBU!!! Više detalja pogledajte na Microsoft Hrvatska!

22.lis

Novi modul u Jupiter Software Manager-u spremna za isporuku. Cachflow analiza koja upoređuje nivo financijske aktivnosti u dva proizvoljna razdoblja.

Pregled komercijalnog priliva segmnetiran po klasama robe, organizacionim jedinicama i komercijalsitima. Dvostruka dubinska (DRILL DOWN) analiza prema partnerima-robama i robama-partnerima. Izračun sadržanog RUc-a u komercijalnom prilivu. Parametrizirano definiranje dokumenata koji podlježu cashflow analizi. Analiza ne traži dodatne pripreme podataka već ON LINE zahvaća podatke iz knjiženja glavne knjige i drugih operativnih segmenata poslovanja.

15.lis

Standardno dobrom Partner INFO punktu dodana je nova funkcionalnost - KONTAKT MANAGER.

Tko je s kim, kada, zašto i kako kontaktirao i što je rezultat razgovora. Grupiranje i sortiranje informacija o kontaktima po bilo koejem kriteriju: kontakt osobi, našem referentu, datumu, kanalu. Unos zabilježaka u slobodnoj formi. Dostupno s svim drugim podacima o partneru kroz Partner Info Punkt. Funkcionalnost se isporučuje standardno s novom verzijom Jupiter Software klijenta.

15.ruj

24. rujna 2004 u Osijeku održat će se 2. Jupiter Software partner summit. Partneri iz Pule, Rijeke, Zadra, Varaždina, Zagreba i Tuzle razmotrit će pozicije i strategije u plasmanu i implementaciji Jupiter Software sustava.

Na Partner Summitu će između ostalog biti prezentirana nova licencna politika, nova politika održavanja aplikacija, nove osobine verzije 7 i najava novih osobina za verziju 8 kao i nove tržišne strategije. Naravno neće biti zaboravljeno i druženje i opuštanje uz slavonske specijalitete.

13.ruj

Još jača, brža i bolja, po još nižim cijenama! Provjerite!

30.kol

Počeli su upisi na verificirane programe - Pc operater i AutoCAD operater, te niz naših MS programa. Početke i popunjenost grupa i dalje možete pratiti na - stranici

27.kol

HP LaserJet 1300 2.199,00 Kuna (+PDV) HP LaserJet 1300n 3.259,00 Kuna (+PDV)

9.kol

Spin namjerava od rujna proširiti mrežu autoriziranih Jupiter Software partnera. Traže se partneri za slijedeće regije: SPLIT, DUBROVNIK, KARLOVAC, GOSPIĆ i ZAGREB. U Republici BIH traže se partneri za SARAJEVO i MOSTAR. U Republici SiCG traže se partneri u BEOGRADU, NOVOM SADU i PODGORICI.

Uvjete, koristi i kontakt adresu pogledajte na web stranicama www.Jupiter-Software.com! Jupiter Software partner program stalno je otvoren, ali za ovaj krug vaše kontakte molimo do 20. rujna 2004.

20.srp

29.srpnja započinje petodnevni seminar za one koje žele znati instalirati, konfigurirati, administrirati i rješavati probleme vezane uz client-server database upravljački sistem na Microsoft SQL Server 2000 platformi.

Administering SQL Server 2000 edukacija se realizira u Spin STUDIJU svakodnevno od 9 sati, pet dana. Cijena je 2500 kn ( pdv nije uključen ).

12.srp

Regionalni distributer FORD i VOLVO vozila za Slavoniju i Baranju, ovlašteni servis vozila i prodavač rezervnih dijelova svoje poslovanje vodi na Jupiter Software-u.

Projekt prelaska na Jupiter Software obuhvatio je izgradnju IT infrastruture na 12 računala, dvije udaljene lokacije, prijenos postojećih podataka, obuku korisnika i implementaciju specifičnih rješenja u prodaji vozila i servisnoj službi.

25.lip

I ove godine predstavnici Spina sudjelovat će na Microsoft tehnološkoj konferenciji Teched 2004. Ove godine konferencija se seli iz Barcelone u Amsterdam i trajat će 4 dana sa više stotina predavanja.

Dean Vitner i Zvonimir Mutnjaković "nabrijat" će svoja znanja najnovijim tehnologijama iz Microsoft radionica. najviše očekujemo od novog SQL-a, ali na jelovniku će biti i druge teme............. Više o tome nakon konferencije.

21.lip

Za djecu i teenagere od 8 - 18 godine svaka dva tjedna nove grupe i novi program. Prva započinje 28.06!

Tradicionalno Summer Hill i ovog ljeta uči i zabavlja se zajedno s Vama! Svakih dva tjedna novi su turnusi tako da ukoliko ne stignete u grupu 28.06, slijedeće su 12.07, 26.07, 09.08 i 23.08. Program je izmjenjen i prilagođen upravo vama. stoga, pridružite se - tel:20 30 20 ili na mail

18.lip

Kako bi pružao još kvalitetnije usluge implementacije i podrške postojećim i novim korisnicima Jupiter Software-a, Spin je odlučio pojačati konzultantski tim s 3 nova konzultanta.

Od 01. lipnja u Spinu se školuju 3 nova Jupiter Software konzultanta. Uz postojeći tim od 16 stručnjaka angažiranih na razvoju, implementaciji i podršci Jupiter Software produkta, to će povećati našu sposobnost za uspješnu implementaciju vrhunskih poslovnih rješenja. Njihova puna obučenost očekuje se od listopada 2004. godine.

9.lip

Jedan od najvećih distributera zdrave hrane u Hrvatskoj od 01. prosinca 2003. vodi svoje poslovanje na Jupiter Software-u!

Uspješnom implementacijom Jupiter Software rješenja za upravljanje tvrtkom BIOVEGA d.o.o. Zagreb postala je još jedan od korisnika Jupiter Software-a. Po prvi put u tvrtki BIOVEGA implementacija je vođena po principu "Train to train" i uz dobru suradnju IT Managera i Spin konzultanata implementacija je obavljena u kratkom roku i bez prevelikih stresova.

8.lip

U dvadesetsatnom programu obrađuju se subtotal, consolidate, custom list, pivot table, auditing. what-if. solver..Za sve koje žele dodatno automatizirati rad s MS Excel-om odaberite tečaj formiran za Vas!

dvije su grupe: 14. i 28. lipnja!

1.lip

Završena uspješna implementacija Jupiter Software u tvrtki Halajko commerce Slavonski Brod. Najveći distributer pića u brodsko-posavskoj županiji na tri udaljene lokacije u realnom vremenu prati svoje poslovanje koristeći Jupiter Software.

U sklopu unapređenja poslovanja partnera Zagrebačke pivovare Spin je implementirao Jupiter Software u poslovanje tvrtke Halajko commerce. Projekt je obuhvatio izgradnju IT infrastrukture (serveri, radne stanice, mreža), priključenje korisnika stalnim vodom na Internet, implementaciju VPN mreže za rad u realnom vremenu, obuku korisnika, prijenos podataka iz stare aplikacije.

1.lip

Spin centar za tehničku podršku korisnika uspješno je izvršio migraciju sustava KBO sa Windows NT tehnologije na Active Directory Windows 2003 tehnologiju.

Vrlo heterogeno okruženje s DOS - Windows radnim stanicama, različitim sustavima baza podataka i mnoštvom korisnika s različitim pristupnim pravima - prenešeno sve - kako kaže sistem inženjer Krasnoslav Birtić - "bez gubitaka".

31.svi

Ukoliko razmišljate o kupovini prijenosnoga računala - sada je prava prilika ! Hpcq (HewlettPackard-Compaq) prijenosna računala po novim, još nižim cijenama!

Ovom prilikom smo za Vas izdvojili tri modela; nx 7010 (P-M 1.5 GHz/40 GB/512 MB/15.4"/Win XP Pro/DVD/CD-RW 24x/NIC 10/100/modem 56K/802.11b BT/Jamstvo 2 godine) po cijeni od 11.738,00 Kn (+PDV); nx 9010 (P-4 2.8 GHz/40 GB/256 MB/15"/Win XP Pro/DVD/CD-RW 8x/NIC 10/100/modem 56K/Jamstvo 1 godina) po cijeni od 8.980,00 Kn (+PDV) i model nx 5000 (P-M 1.5 GHz/30 GB/256 MB/15" /Win XP Pro/DVD/CD-RW 8x/NIC 10/100/modem 56K/802.11b BT/Jamstvo 1 godina po cijeni od 9.400,00 Kn (+PDV). I to još nije sve; uz svaki kupljeni notebook na poklon dobijete torbu za notebook ili mini optical mouse - izaberite! Ne oklijevajte; naručite još danas!

20.svi

Autodesk je u AutoCAD 2004 dodao naredbe koje omogućavaju još lakšu izradu trodimenzionalnih modela, čineći ga jednim od najboljih komletnih rješenja za izradu ravninskih i prostornih objekata (arhitektura, građevinarstvo, strojarstvo)..

Stoga, pridružite se novoj grupi AutoCAD 3D! Planirani početak edukacije je zakazan za 12/o5/o4 od 19.30, svaki drugi dan. Završetkom programa uz certifikat Spin STUDIA, polaznici koji su prethodno uspiješno završili i AutoCAD 2D te polože zaključni ispit dobijaju i uvjerenje, odnosno potvrdu od Ministarstva prosvjete i športa, te kao takav verifikaciju u radnju knjižicu ( AutoCAD operater )..

11.svi

Završite verifikcirani tečaj PC OPERATER prije godišnjeg odmora i po povratku, s novim informatičkim znanjima, bezbrižno dočekajte nove poslovne izazove!

26. svibnja započinju čak tri grupe različitih termina: od 13.00h ( 1600,00 kn ) od 16.00h ( 1700,00 kn) i od 19.00 ( 1800,00 kn ). vi samo odaberite termin!

30.tra

Želite li što bolje i kvalitetnije ovladati PowerPointom? Cilj ovog 20-satnog treninga je što kvalitetnije upotrijebiti audiovizualnu "sobu" u vašem Office uredu - za tehnički jaču argumentaciju vaših podučavanja, uvjeravanja ili objašnjavanja!

grupe se formiraju za poslijepodnevni termin: - od 18.00 po 4 školska sata; i vikend grupa: - petak od 18.00 h i subota od 10.00 h Vi samo odaberite!

6.tra

Microsoft Small Business Server - Designing, Deploying and Managing a Network Solution for the Small and Medium-sized Business trening kojem je CILJ upoznati polaznike sa vještinama i znanjem neophodnim u odabiru, razvoju i upravljanju Microsoftovim mrežnim rješenjima za mala i srednje velika poduzeća.

Ukoliko želite ostvariti prethodno nabrojane ciljeve u terminu 14-16. travnja, slobodno se prijavite jer mjesta su ograničena. Pojedinačna cijena je 120eura +pdv u kunskoj protuvrijednosti u koju je uključena originalna Microsoft skripta i popratni CD-e. Svi polaznici će dobit «Microsoft Certificate of Achievement» kao potvrda pohađanja tečaja.

2.tra

Od 31.03.2004. Spin čuva mail boxove svojih korisnika na Microsoft Exchange Serveru 2003. Kakvo dobro to donosi?

Korištenjem novih, naprednih tehnika Antispam zaštite smanjili smo isporuku spam poruka na klijent računala za više od 60%. Nakon svih podešavanja očekujemo da ćemo u roku 15 dana spriječiti prolazak i do 80% spam poruka prema klijentima.

31.ožu

HP DeskJet 5850 i HP Compaq nx5000 po cijeni od samo 12.000,00 Kn (+PDV). Pisač i prijenosno računalo vrhunskih performansi!!!

Kombinacija prijenosnika HP Compaq nx5000 i pisača HP DeskJet 5850 pružit će vam svu ugodnost pri radu. Integrirana HP bežična tehnologija oslobodit će vas svih nepotrebnih žica - čak i one koje spaja pisač i prijenosnik. Jednostavno, uključite pisač na jednom mjestu, a vi se raskomotite negdje na ležaju, u fotelji ili na balkonu.... Zanima li vas više - kontaktirajte nas!

11.ožu

Muče Vas virusi? Izgubili ste podatke? Ne znate što napraviti, niti koji software instalirati.... Odgovore ćemo Vam ponuditi 16.03.2004. u dvorani Hotela Central u 11,00 sati! Potvrdite svoj dolazak!

Pozivamo Vas na edukacijski seminar iz antivirusne zaštite, zaštite podataka, softverskog rješenja za mala i srednja poduzeća, te borbe pritiv softverskog kriminaliteta. Seminar će se održati u dvorani Hotela Central u Osijeku, u utorak 16.03.2004. godine u 11 sati. Nakon seminara - prezentacije, pozivamo Vas na ručak i druženje u restoranu hotela!
Detaljnije...

10.ožu

Od 1. siječnja 2004. godine jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki (33. na ljestvici efikasnosti) svoje poslovanje prati i planira uz pomoć Jupiter Software-a!

Pažljivo isplaniran i priremljen projekt implementacije Jupiter Software startan je s prvim danima 2004. godine. Projekt je obuhvatio izgradnju IT infrastrukture, obuku djelatnika, prijenos postojećih podatka te podešavanje aplikacije za rad u zadanim uvjetima.

Za IREKS AROMU razvijen je model SLIJEDIVOSTI i kontrole kvalitete u procesima skladišta, proizvodnje i komercijalnog modela, kao i povezivanje s automatiziranim regalnim skladištem.

17.velj

IDC Enteprise Application Suite Forum u Zagrebu, hotel Sheraton, 2 dana na jednom mjestu 20 najboljih ponuditelja aplikacija za upravljanje tvrtkom. Očekuje se više od 500 sudionika. Spin Informatica predstavlja novine u Jupiter Software paketu verzija 7.

Za korisnike sudjelovanje u Forumu je besplatno, uz prethodnu registraciju.

Prijave i daljne informacije možete pratiti na Web stranicama IDC Hrvatska..

5.velj

Pušten je novi redizajnirani WEB SHOP. U njemu možete kao GOST pregledavati cijene i artikle, a kao Partner i kupovati po povlaštenim uvjetima. Pogledajte na adresi: shop.spin.hr

5.velj

Spin zapošljava jednog (1) tehničkog voditelja Spin STUDIJA - Centar za informatičko osposobljavanje. Natječaj je otvoren od 9. - 15. veljače. Svoje prijave možete poslati i e-mailom.

Uvijeti:
M/Ž, VSS, pedagoški, elektrotehnički, ekonomski ili sličan fakultet
Radno iskustvo na pripremi i izvođenju informatičke obuke do 2 godine ili bez radnog iskustva (pripravnik)
odslužen vojni rok (M)
Poznavanje MS Windows, MS Office alata i drugih informatičkih alata
znanje i sposobnost izrade nastavnih planova i dokumentacije
poznavanje engleskog jezika
izrazite prezentacijske i predavačke vještine
sklonost timskom radu i sklonost učenju

5.velj

Spin zapošljava dva (2) mlađa konzultanta za poslovne aplikacije. Natječaj je otvoren od 9. - 15. veljače. Svoje prijave možete poslati i e-mailom.

Uvjeti:
M/Ž, VSS, Ekonomski ili srodi fakultet
radno iskustvo na sličnim ili srodnim poslovima do 2 godine ili bez radnog iskustva
odslužen vojni rok (M)
poznavanje MS Windows i Office alata, poželjno znanje RDBMS sustava
poznavanje poslovnih procesa
poznavanje engleskog jezika
izrazite komunikacije sposobnosti, prezentacijske vještine, sklonost timskom radu i sklonost učenju i istraživanju

5.velj

Započeli su upisi u dvije grupe tečaja AutoCAD-u 2D - osnovne i napredne tehnike. Koristimo priliku čestitati vam na želji da preuzmete inicijativu u razvoju svojih profesionalnih sposobnosti i unapređenju korištenja AutoCADa.

Termini početka tečajeva su: 26/02/2004 i 06/04/2004 u vremenu od 19.30 sati sa dinamikom održavanja - svaki drugi dan po tri sata. Broj slobodnih mjesta je sve manji, stoga popunjenost pratite na stranici Spin Studio!

2.velj

U organizaciji HP Hrvatska i RECRO d.d. Zagreb održan je seminar za HP Proffesionals na poslovima održavanja HP PC računala i HP Servera. Spinov Centar za tehničku podršku podršku korisnika (CTP) školovao dva inženjera.

Dva naša djelatnika - Krasnoslav Birtić i Vanja Hornjak - pohađali su tečaj i položila ispit za HP Profesionals. Našim klijentima koji koriste HP PC tehnologiju to će donijeti stručne usluge i servis na lokaciji Osijek.

23.sij

I u 2004. godini Spin će uživati blagodati statusa Microsoft Certified GOLD Partner. To je već 2. godina da Spin nosi status GOLD Partnera, a 8. godina zaredom da se nalazimo u društvu najboljih certificiranih partnera u Hrvatskoj.

Status Certificiranog GOLD Partnera donosi niz povlastica u korištenju Microsoft tehnologija, dostupnosti najnovijih verzija programa, baza znanja i drugih Microsoft resursa - sve u cilju uspješnijeg rješavanja konkretnih zahtjeva korisnika.

Naravno, s druge strane su i obveze koje Partneri moraju ispuniti: od školavanja svojih inženjera, razvojnih projekata, produkata na Microsoft tehnologiji do referentnih mjesta na kojima su rješenja uspješno implementirana.

9.sij

IDC Logistic Solutions konferencija u Zagrebu, 29. siječnja, hotel Sheraton Zagreb. Saznajte što o svojim rješenjima i izvedenim projektima govore eminentni vendori na području rješenja upravljanja skladišnim poslovanjem i transportom robe i materijala!

Sudionici: Aldata Solution, Info Opus, Salomon Automation, Siemens, Spin Informatica, Špica sustavi i info odjel Kraš-a Prijave na telefon 01 30 40 050 ili mailom na ana.bazdan@idccroatia.hr Za predstavnike kompanija krajnjih korisinika (čija primarna djelatnost nije iz IT branše) prisustvovanje konferenciji je BESPLATNO Broj mjesta je ograničen - PRIJAVITE SE JOŠ DANAS