29.pro

Na kraju jedne uspješne poslovne godine, želimo svim našim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima, sretan i stabilan ulazak u Novu 2012. godinu.

6.pro

Natječaj je otvoren do 5.1.2012. za kandidate koji ispunjavaju uvjete navedene u natječaju.
Detaljnije na stranici Posao u Spinu...

6.pro

Na nedavno održanom PMI Forumu 2011, predsjedništvo PMI Chaptera Hrvatske proglasilo je Ivana Matejašića počasnim članom.

PMI Chapter Hrvatska okuplja voditelje projekata u Hrvatskoj. Chapter Hrvatska organiziran je u ogranke (Zagreb, Osijek, Varaždin, Pula) i broji 248 članova, od čega 163 posjeduje status PMP (Project Managament Professional).

PMI Chapter Hrvatska je sastavni dio svjetske PMI organizacije koja ukupno ima 250 ogranaka s više od 225.000 članova i gotovo 20.000 PMP.

PMI organizacija dodjeljuje status počasnog člana članovima koji su svojim radom i rezultatima doprinjeli širenju ideje o profesionalnom vođenju projekata.

1.stu

U Zagreb, 09. studenog 2011, održava se 5. konferencija voditelja projekata po PMI metodologiji. Detalji i prijava na adresi PMI Foruma.

Ovogodišnji PMI forum na temu praktičnih primjera uspješnog vođenja projekata ima 2 uvodna i 6 stručnih predavanja. Predonferencijski dana donosi radionicu N. Trajkovskog o MS Projectu, a postkonferencijski dana predavanje o Change Managementu Petera de Jagera.

Spinovi PMP, Ivan Matejašić i Nenad Bestvina, održat će dva predavanja na temu uspješnog vođenja projekata - O utjecaju EQ na uspješnost vođenja projekta i Izazovima u projektima implementacije ERP sustava.

2.kol

Specijalizirani moduli Jupiter Software-a uspješno su podržali otkup više od 37% pšenice proizvedene ove godine u Hrvatskoj.

Prema procjenama MPŠ Hrvatska je ove godine proizvela oko 751.800 tona pšenice, koja je bila zasijana na 131.000 hektara. Prosječan urod je 5,7 tona/hektaru.

Specijaliziranim i integriranim modulima Jupiter Software-a za upravljanje otkupom, obračunom i skladištenjem žitarica ove godine otkupom su upravljale tvrtke iz sustava Žito, Vupik, PIK Vinkovci, PZ Osatina, PPK Valpovo, Fermopromet, PP Orahovica, Mlin i pekare Sisak i Mlin Plodinec.

30.lip

Neovisna certifikacijska kuća SGS Adriatica d.o.o. je na nadzornom auditu u Spinu još jednom potvrdila sukladnost našeg poslovanja sa zahtjevima Norme ISO 9001:2008.

Nadzornim auditom, provedenim 13.06.2011. godine, Spin je ponovno pokazao da je sustav upravljanja kvalitetom, certificiran prema Normi ISO 9000:2008, uspostavljen i održavan, te da se postižu ciljevi i zahtjevi vezani uz proizvode i usluge. Auditom nije pronađena niti jedna nesukladnost u sustavu. Primljeni prijedlozi za poboljšanje biti će uzeti u obzir kako bi se dodatno podigla kvaliteta proizvoda i usluga koje pružamo našim korisnicima.

14.tra

Zbog rasta poslovanja i unapređenja kvalitete podrške postojećih korisnika Spin je povećao svoj tim za 3 nova konzultanta.

Tri mlađa konzultanta od svibnja pojačat će timove za BI, HRM i CRM module. Postupkom selekcije iz velikog broja kvalitetnih ponuda izabrana su tri najkvalitentnija kandidata, koji će u narednih 6 mjesecu usvojiti znanja i poslovnu kulturu razvoja, implementacije i podrške Jupiter Software sustava.

29.ožu

Spin Informatica i Spin Studio i ove godine sudjeluju na sajmu poslova

Vodeći aktivnu brigu o nadograđivanju svoje baze kvalitetnih kadrova, Spin će i ove godine tijekom sajma prikpljati ponude zainteresiranih potencijalnih djelatnika. Sajam poslova se održava 31. ožujka u Sportskoj dvorani Elektotehničke i prometne škole Osijek od 10 do 16 sati - radujemo se vašem dolasku!

28.velj

Spin je i za 2011. godinu obnovio najviši partnerski status sa Microsoftom. Našim klijentima to osigurava visoki nivo profesionalne usluge, najbolje komercijalne uvjete i dugoročnu podršku najsnažnije i najraširenije informatičke softverske platforme.

Još 1997. godine Microsoft je prvi put prepoznao Spin kao partnera koji na Microsoft platformi gradi poslovna rješenja visoke kvalitete. Od tada svake godine uspješno obnavljamo najviši mogući status u Microsoft zajednici.

Tijekom certifikacije za 2011. godinu stekli smo slijedeće kompetencije koje potvrđuju stručnost i educiranost Spinovih stručnjaka na području Microsoft tehnologija:

  Gold competencies

Independent Software Vendor

Business Intelligence

Data Platform

Application Integration


  Silver competencies

Software Development

Midmarket Solution Provider

Identity and Security

22.velj

Natječaj je otvoren do 4.3.2011. za kandidate koji ispunjavaju uvjete navedene u natječaju. Detaljnije na stranici Posao u Spinu...

21.sij

Spin STUDIO ugošćuje najboljeg hrvatskog predavača za PM Nenada Trajkovskog. U suradnji organiziramo trening koji obuhvaća sve teme potrebne za certifikaciju, obrađene u PMBOK® Guide Fourth Edition. U okviru svake teme obrađuju se primjeri ispitnih pitanja te zamke i preporuke na koje valja obratiti pažnju.

Po završetku treninga, polaznici stječu potrebnih 35 kontakt sati (Contact Hours) koji su im potrebni za formalni pristup certifikacijskom ispitu.

Trening će se održati u SPIN Studiju (Županijska 15), u vremenu od 12:00 do 18:00h, u slijedećim terminima:
  10. – 11. veljače 2011.
  24. – 25. veljače 2011.
  10. – 11. ožujka 2011.

Cijena treninga u trajanju od 6 dana iznosi 5.000,00 kn po polazniku.