24.pro

Na isteku još jedne godine svim Jupiter Software korisnicima, poslovnim i tehnološkim partnerima i prijateljima Spina želimo ugodne blagdane i uspješnu (cijelu) novu 2010. godinu.

Dragi poslovni partneri i prijatelji,

Na kraju još jedne kalendarske i poslovne godine želim Vam se zahvaliti na uspješnoj suradnji u ispunjenju naše misije
… da razvojem i implementacijom najboljih IT rješenja dugoročno doprinosimo vašem poslovnom uspjehu….


Promatrajući vaš poslovni rast, iako je poslovna godina bila teška,
raduje me vitalnost Jupiter Software korisnika i
daje mi hrabrosti da se nadam kako ćemo svi iz ove krize izaći veći i jači.

10.pro

Program obrazovanja Web Dizajner uključuje sve faze, priprema materijala, osmišljavanje funkcionalnosti, preko strukturiranja i organizacije, do objave na Web i testiranja. Upisi u tijeku za grupu od 19.00 sati! Pridružite se!


Steknite znanje, vještinu,rutinu i novo zanimanje kroz slijedeće nastavne cjeline:
- Fireworks - za pripremu slika
- HTML kodiranja
- Flash -izrade vektorskih animacija, bannera i kreiranja multimedijalnih web stranica
- Flash, kao i programiranjem u ActionScriptu.
- Dreamweaver I i II

Cijena:
- 4.400 (gotovina)
- 4.600 (rate: 1.000 upisnina - 3.600,00 5 rata*)
- 4.600 (poduzećem)

*gotovinom u referadi,čekovi, kartice
Za nezaposlene i članove iste obitelji - popust 5% !

18 generacija nasmiješenih polaznika.
18 godina informatičkog usavršavanja - i uvijek vam nudimo korak ispred....

Za nova znanja nikad nije kasno - osim kad zakasnite na upis
Zato kliknite, nazovite ili nas posjetite!

30.stu

Jupiter Software CrossGen je nova BI platforma koja unosi novo svjetlo u poslovne podatke Jupiter Software korisnika.

Kao što kaže jedan od 'early adopter' korisnika - gotovo sve što bi čovjek mogao poželjeti od svog izvještajnog sistema - najbolje ocrtava mogućnosti Jupiter Software CrossGen platforme.

Produkt donosi profesionalni BI alat u Jupiter Software svijet po cijeni koja se ne može porediti niti s jednim produktom u klasi.

Jupiter Software CrossGen će za sada biti privilegija Jupiter Software korisnika i distribuirati će se ekskluzivno Jupiter Software korisnicima. Detalje pročitajte u Jupiter Software CrossGen prospektu!

13.stu

Poslovni tjednik LIDER u svom 215 broju objavio je prikaz integralnih Jupiter Software rješenja u prehrambenoj industriji.

Razmatrajući što jedno dobro rješenje informacijskog sustava u industriji hrane treba zadovoljiti i koji je najbolji način za to - sugestija je: Pametnije je implementirati specijalizirano rješenje nasuprot prekrajanju standardnih rješenja.

Pročitajte integralni tekst!

4.stu

Prema vijestima objavljenim na portalu poslovni.hr još jedan Jupiter Software korisnik uspješno raste i osvaja tržište - tvrka KONIKOM koja je 2006. godine implementirala Jupiter Software danas uspješno zauzima poziciju lidera u maloprodaji IT opreme.

Prema riječima izvršnog direktora tvrtke - Božidara Prpića pametnom i kontinuiranom reorganizacijom i optimalizacijom poslovnih procesa, prije sve informatizacijom, omogućen je rast i pobjeda u žestokoj tržišnoj borbi. Cijeli članak na portalu poslovni.hr

30.lis

Prvo službeno predstavljanje novog operativnog sustava Windows 7 za Hrvatsku obavljeno je u Osijeku.

29. listopada 2009 u Hotelu Osijek Microsoft i Spin su pred prepunom dvoranom predstavili novi operativni sustav Windows 7. Osim Windows 7 podvučene su vrijednosti Microsoftowih serverskih proizvoda i najavljena je nova verzija Office paketa s novim i uzbudljivim mogućnostima.
Kako je bilo pogledajte u maloj foto galeriji!

15.lis

Uz verificirane programe, samo u Spin Studiju možete nadopuniti informatička znanja po odabranim seminarima ( poslovni, dizajnerski, programerski ).

15.ruj

23.rujna (srijeda) u 19.oo sati u Županijskoj 15/II u Spinu održava se otvorena prezentacija programa obrazovanja : PROGRAMER! Pozivamo sve zainteresirane sadašnje i buduće IT profesionalce!


Prezentaciju i uvodni sati vodi Damir Podhorski, a slijedećeg je sadržaja:
- o programu i nastavnim cjelinama ( VB, SQL, ASP..)
- razvojna okolina
- dinamičke client web i serverske stranice
- alati VB-a
- primjeri i aplikacije koje će završetkom polaznik samostalno moći izraditi

Navedeni program od 200 sati verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa,
Ukupna cijena: 5.150,00 ( gotovina), 5.300 (na rate ili poduzećem)

Upišite se i vi u 14 generaciju programera!

Cjenik pogledajte pod :

10.kol

Jupiter Software korisnici su bez stresa proveli zakonske izmjene - promjena PDV stope i uvođenje kriznog poreza. Sve isporuke novih granula izvršene su u najkraćem roku i bez naknade.

Spin konzultanti su u rekordnom roku nadogradili sve instalacije korisnika na nove verzije granula koje reguliraju porez na dodajnu vrijednost (PDV) i sustav obračuna plaća.

Iako je vrijeme u kojem je trebalo nadograditi 112 korisnika bilo nerazumno kratkog, svi korisnici su 1. kolovoza počeli primjenjivati nove zakonske odredbe, uključujući i više od 200 maloprodajnih objekata koji koriste Jupiter Software POS sustave.
Svim korisnicima koji imaju ugovore o održavanju Jupiter Software aplikacije, nadogradnje su isporučene bez naknade.

30.srp

Nakon saborskog izglasavanja zakona o promjeni stope PDV, Spin je utemeljio krizni stožer za provođenje promjena. U subotu 1. kolovoza od 6:00 do 12:00 uvedeno dežurstvo za rješavanje kriznih situacija kod korisnika.

1. Dokument sa radnom uputom o načinu provođenja promjene u veleprodaji, maloprodaji i knjigovodstvu bit će danas u 16:20 pušten na Help Desk i na e-mail korisnika.
2. Od sutra počinje isporuka alata za prevođenje na novu stopu u VP/MP sustavima.
3. U subotu, 1.kolovoza od 6:00 do 12:00 na raspolaganju je dežurni tim za podršku korisnicima u MP i VP za rješavanje kriznih situacija.
4. U očekivanju smislenih tumačenja provedbe zakona, krizni stožer provodit će intezivne konzultacije s korisnicima i predstavnicima institucija zaduženim za porezni sustav.

29.srp

Očekujući saborsko izglasavanje zakona o promjeni stope PDV, Spin je priredio metodologiju kojom će Jupiter Software korisnici s minimalnim stresom prebroditi krizno prelazno razdoblje.

Po izglasavanju zakon na Jupiter Software Help Desku bit će publiciran paket s neophodnim alatima pomoću kojih će korisnici prevesti artikle u novu tarifnu skupinu, i eventualno preurediti tarifne skupine za neke artikle (knjige ?!) i odrediti datum primjene nove tarife.
Dodatne izmjene u sustavu obračuna PDV, poreznim knjigama, plaćama bit će pravovremeno isporučivane putem Help Deska i support službe.
Nove verzije aplikacija isporučuju se u okvirima ugovora o osnovnom supportu.

6.srp

PPD Vukovar, najveći distributer plina u vukovarsko-srijemskoj županiji, odabrao je Jupiter Software kao integralno rješenje za upravljanje resursima tvrtke, upravljanje izgradnjom plinske mreže i evidenciju i obračun potrošnje plina.

PPD VUkovar, u vlasništvu mađarskog DDGAZ-a, odlučilo je unaprijediti informacijski sustav za upravljanje resursima tvrtke, evidenciju i naplatu potrošnje te upravljanja izgradnjom i održavanjem plinske mreže. Jupiter Software zamjenit će postojeću mađarsko-španjolsku aplikaciju u domeni billinga i donjeti velike koristi kroz integraciju informacijskih podsustava u jedinstvenu cjelinu.

Projekt obuhvaća izgradnju najsuvremenije infrastrukture zasnovane na HP Blade tehnologiji i Microsoft virtualizaciji, razvoj i prilagodbu Jupiter Software ERP i KOMUNALIS modula, obuku sistem administratora i djelatnika te zahtjevan prijenos podataka iz postojećih odvojenih podsustava.

Plan projekta predviđa vrlo efikasnu implementaciju baznih ERP i billing modula do 31.12.2009 i implementaciju BI sustava u prvom kvartalu 2010. godine.

29.lip

Istarske ljekarne Pula su odabrale Jupiter Software HRM Portal kao sustav za distribuciju HR podataka i unapređenje komunikacije između Uprave i djelatnika.

Istarske ljekarne koriste Jupiter Software kao bazni ERP sustav od 2002. godine. U želji da unaprijede sustav evidentiranja radnog vremena odabrali su sustav registracije radnog vremena riječke tvrtke Alius te Jupiter Software HRM portal za integraciju podataka o vremenu i sustava plaća. Korištenjem HRM portala unaprijedit će se sustav najave odsustva, distribucije vijesti, upravljanja školovanjima i sustav distribucije podataka iz domene osobnog profila (plaće, obustave, godišnji odmori, zaduženja imovine).

28.svi

Spin je dobio još jednog certificiranog profesionalnog voditelja projekata po svjetski priznatoj PMI metodologiji. 27.05.2009. Ivan Matejašić je položio PMP ispit i tako postao jedan od prvih 100 PMP u Hrvatskoj.

U cilju da svojim korisnicima osigura uspješnu implementaciju IT projekata Spin je donio stratešku odluka da u svoj portfolio znanja i usluga uvede znanja iz uspješnog vođenja projekata. U tu svrhu školujemo veći broj konzultanata s ciljem povećanja kvalitete i zadovoljstva korisnika Jupiter Software-a i naših usluga.

19.svi

Tečaj kojim stječete traženo i cijenjeno zanimanje u svijetu ITC industrije. Kada učite, učite od najboljih - učite u Spin Studiju!

Kroz tečaj naučite:
- administriraciju mrežnog operativnog sustava
- konfigurati i održavati MS Windows domenu
- postavljanje, održavanje i instaliranje mreže
- otklanjanje problema na radnim stanicama

Stjecanje znanja i vještina uz upis znanja u radnu knjižicu i potencijalne međunarodne priznate profesionalne seminare
- najdraženije zvanje u IT-u uz sve navedeno razlog više za prijavu:
*program pokriva najnovije alate vodećih svjetskih proizvođača softvera
*autorizirana popratna literatura
*stručni predavači s bogatim iskustvom u praksi
Rezervirajte si svoje mjesto u grupi za 20.svibanj od 18.00 sati i 10.rujna od 19.00 sati
- cijena: 5.000( gotovina ), 5.500 (rate )
- trajanje: 120 sati

14.tra

Od 20 - 24. travnja u Opatiji se održava Windays 2009 poslovna i tehnološka konferencija. Spin će biti zastupljen na poslovnoj konferenciji s predavanjem Sanje Lukačević: HRM Portal za bolju komunikaciju Uprave i zaposlenika. Dean Vitner će u okviru tehnolokog dijela konferencije održati predavanje na temu Extended Events u MS SQL 2008.

Na konferenciji će sudljelovati i 6 djelatnika Spina koji će pratiti predavanja iz razvojnih, sistemskih, PM i drugih IT disciplina.

Ako planirate biti sudionikom IT svijeta od 20. do 24. travnja u Opatiji tada ne propustiite:

PONEDJELJAK, 20.4. u 17:55, Grand Hotel, dvorana Orhideja predavanje Sanje Lukačević o ulozi HRM Portala
SRIJEDA, 22.4. u 18:00, u kulturnom domu Opatije, Zora predavanje Deana Vitnera: Extended Events SQL 2008.

9.tra

Nenad Bestvina je svoje višegodišnje iskustvo u vođenju projekata okrunio svjetski priznatim statusom Project Managament Instituta (PMI) - Project Managament Professional (PMP).

Dana 8. travnja nakon višemjesečnih priprema, Nenad Bestvina položio je zahtjevan ispit i stekao zvanje PMI PMP i tako postao jedan od 47 PMP-a u Hrvatskoj i jedna od 221.000 u cijelom svijetu.

9.tra

Rasprodaja starih zaliha.

Proizvode i cijene može pogledati OVDJE.

Za sve dodatne informacije obratite se na drago@spin.hr.

24.ožu

Hotel Osijek, četvrtak 2. travnja 2009. s početkom u 10 00 sati Microsoft i Spin će predstaviti nove informatičke proizvode namjenjene unaprijeđenju poslovanja malih i srednje velikih tvrtki.

Uz vrhunske Microsoftove stručnjake, Spin konzultante, zanimljive nagrade i bogatu trpezu upoznajte nove proizvode i kako oni mogu unaprijediti Vaš posao. Na prezentaciju su pozvani informatičari i manageri tvrtki slavonske regije.

Ukoliko niste dobili pozivnicu, svoje mjesto rezervirajte na ovoj adresi
Više o sadržaju na ovoj stranici...

6.ožu

Jedan od najstarijih korisnika Spin poslovnih rješenja ove godine prelazi na Jupiter Software - integralno poslovno rješenje. Implementacija će se izvesti u dvije faze: zamjenom ERP, HRM i BI rješenja u prvoj fazi i u drugoj fazi uvođenjem modula za praćenje radnih naloga i učinaka.

Vuka d.d.. je korisnik Spin Fox Software od 1997. godine. Tehnološko, organizaciono i poslovno prerastanje postojećeg rješenja zahtjeva prelazak na suvremeno i integralno poslovno rješenje. Jupiter Software bit će implementiran sa brojnim novim funkcionalnostima koje će pomoći Upravi društva bolje upravljanje resursima, kontrolu troškova i planiranje i predviđanje poslovanja.

3.ožu

Agrokor je odabrao Jupiter Software rješenje za informatizaciju tri tvrtke iz domene otkupa voća, povrća i drugih poljoprivrednih proizvoda: Agro Fructus Zagreb, Neretva Fructus Opuzen i Brazda Pula. Plodovi zemlje Matijević D. Miholjac, također članica koncerna Agrokor, odranije su korisnici Jupiter Software rješenja.

Implementacija Jupiter Software rješenja kao integralnog sustava pokrivat će područja BI, ERP, CRM, WHM, logistiku, HRM i specifične module za upravljanje otkupom i kooperacijom poljoprivrednih proizvoda.

Projekt obuhvaća instalaciju, obuku, customizaciju i razvoj specifičnih rješenja. Projekt se izvodi na 3 lokacije Zagreb, Opuzen i Pula. Zbog priprema za otkup sezonskih kultura kreiran je plan kojim će implementacija biti završena u roku od 150 dana.

25.velj

Želite li se osposobiti u razvojnom alatu Adobe FLASH? 12.ožujka u 19.00 sati počinju seminari Flash: Rich Content Creation i Flash: Action Script

Koristeći atraktivne animacije, interaktivni web sadržaj, razvoj vektorske grafike i animacija prilagođenih za objavljivanje na internetu, te nadogradnja kroz razvoj skriptnog jezika Action Script pridobiti će te dodatnu pažnju i atraktivnost web stranice, te je nezaobilazno za web dizajnere koji prate trendove!

Pridružite se 12.ožujka od 19.oo sati ( svaki drugi radni dan)

Flash : Rich Content Creation (20 sati)
Flash: Action Script (20 sati)Poseban popust za nezaposlene, studente! ( pojedinačno seminar po seminar 880 za gotovinsko plaćanje, odnosno 1.700 cjelokupni Flash)

4.velj

CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti, a izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacije sastavni je cilj ovog programa!

Ukoliko ste prepoznali potrebu za obukom pridružite se novoj grupi AutoCAD operatera - programu obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

Planirani početak:
- 25.veljača .. od 19.oo sati, po tri šs dnevno ( svaki drugi radni dan )
- planirani završetak: 06. svibnja!

Cijena:
- 3.000,00
- 3.150,00 (na 4 do 8 rata ili putem poduzeća )

- u cijenu uključena upisnina, priručnik AutoCAD s primjerima tehničkih crteža na DVD-u, završna provjera i uvjerenje

- Mogućnost slušanja AutoCAD po stupnjevima: I stupanj: 23.veljače, II stupanj 31.ožujka ( pojedinačna cijena : 1.800 kn)

19.sij

HRM modulima Jupiter Software i dijelovima HRM portala rješavaju se problemi evidencije i analize utroška vremena po projektima.

Integracijom Jupiter Software HRM modula i HRM portala bit će obuhvaćene funkcije praćenja utroška vremena po projektima. Projekt će trajati 60 dana i obuhvatit će instalaciju i implementaciju temeljnih Jupiter Software podataka i HRM modula, kao i razvoj funkcija HRM portala za evidenciju utroška vremena.