28.pro

Uz najiskrenije želje svim svojim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima, Spin zaključuje još jednu izuzetno uspješnu poslovnu godinu. U ozbiljoj namjeri da svojim sadašnjim i budućim korisnicima omogući rast i razvoj upotrebnom IT tehnologije, pred nama je još jedna godina borbe za kvalitetu, znanje i rast.

28.pro

U vrijeme novogodišnjih praznika Spin ne radi u PON i UTO. Prvi radni dan je SRI, 2. siječnja 2008. U PON 31.12.2007. organizirana je dežurna Help Desk služba za sva aplikacijska područja koja odgovara na upite koji pristignu na HelpDesk aplikaciju.

Za sve prijave incidenta preko HelpDesk aplikacije dežurni konzultanti za područja komercijale, financija i plaća rješavat će tekuće probleme.Telefonske linije 031 20 30 20 i 031 20 30 70 neće biti aktivne, u slučaju potrebe nazovite svog KAM-a na GSM liniju.

20.pro

U vrijeme božičnih blagdana Spin ne radi od PON - SRI. Prvi radni dan je ČET, 27.12. U PON 24.12.2007. organizirana je dežurna Help Desk služba za sva aplikacijska područja koja odgovara na upite koji pristignu na HelpDesk aplikaciju.

Za sve prijave incidenta preko HelpDesk aplikacije dežurni konzultanti za područja komercijale, financija i plaća rješavat će tekuće probleme.Telefonske linije 031 20 30 20 i 031 20 30 70 neće biti aktivne.

13.pro

Naš dugogodišnji suradnik i predavač Dražen Slabinac, osvojio brončano teslino jaje za inovaciju - Krospik (pretvaranje govora u tekst)

Riječ je o softveru za automatsko pretvaranje govora u tekst prilagođen hrvatskom jeziku sa sustavom izjednačavanja zvučne snimke sa tekstom. Njegova je svrha lakše pretraživanje različitih arhiva sa zvučnim zapisima. Krospikom je moguće u vrlo kratkom vremenu pretvoriti neograničenu količinu govornog zapisa prosječne kvalitete govora u tekst.
Draženu čestitamo!

6.pro

Prema izvješću časopisa Infotrend i IDC Hrvatske Spin se nalazi na 73. mjestu TOP 100 hrvatskih IT tvrtki po ostvarenoj dobiti u 2006. godini.

Izvješće obuhvaća 1.641 informatičku tvrtku registriranu i aktivnu tjekom 2006. godine u Hrvatskoj.

Prema godišnjem izvješću SPIN je 144. tvrtka po ukupnom prihodu, 59. po broju zaposlenih i 73. po ostvarenoj dobiti u Hrvatskoj.

Izvješće pokazuje da IT sektor raste brže od ukupne industrije , te da se IT sektor ubrzano konsolidira - sve manji broj IT tvrtki ostvaruje sve veći prihod.

Samo 67 (4,1%) IT tvrtki ima više od 30 djelatnika i te tvrtke ostvaruje 6,9 mlrd. prihoda (59%) od ukupno 12 mlrd prihoda IT sektora.

5.pro

Zbog redovne obnove opreme u obrazovnom centru Spin STUDIO, organizirana je velika rasprodaja dosadašnjih računala! Računala su spremna za isporuku odmah, ograničena ponuda vrijedi do prodaje 22 radne stanice, zato rezervirajte još danas svoj PC.

Za samo 999,00 kn+ PDV nudimo Vam kompletnu PC radnu stanicu slijedeće konfiguracije:


Kućište minitower s napajanjem,
Matična ploča s grafičkom, zvučnom i mrežnom karticom.
CPU Intel Celeron 2,4 GHz, RAM 512 Mb, Hard disk 40 GB, FDD 3,5",
Tipkovnica, optical mouse
Monitor Hansol LCD 15"

Stoga, rezervirajte svoj PC već sada!

Napomena: Računala su bez Windows OS-a i optičkog uređaja (CD).
Prodaja po principu viđeno - kupljeno.

12.stu

Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!Računalni Operater ( upis u radnu knjižicu ) - 100 sati - cijena 1776,00 (gotovina) , 1.870,00 ( 4 rate ),

ECDL - 120 sati - cijena : 3.600,00 kn ( uključuje obuku, index i svih 7 ispitnih modula! )

29.lis

Kao mala demonstracija što se može napraviti spajanjem web sučelja i Jupiter Software baze, preuredili smo prikaz Jupiter Software referenci. Detalje pogledajte na Jupiter Software stranicama .

Svi podaci o tvrtkama i lokacijama gdje možete vidjeti Jupiter Software na djelu, prikazuju se iz Jupiter Software baze u realnom vremenu.

29.lis

Nove tehnologije u Spin Studiju - Sve veći broj poslovnih subjekata, velikih, srednjih pa čak i malih tvrtki u svakodnevnom poslovanju koristi različite poslovne aplikacije.. opširnije

18.ruj

Najbolja priprema za izradu i dizajniranje internetskih stranica dostupna je u ponudi Spin Studija! Dokažite se na području koje svakim danom postaje sve zahtjevnije i nezaobilazno!Steći će te uvjerenje:

- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

- ekskluzivni certifikat "Adobe Certificate of Course Competion"


Cijena:

- 4.400 (gotovina), 4.600 (rate), 4.600 (poduzećem)


Planirani početak:

- 16.listopad .Pridružite se
ovoj grupi!

17.ruj

Obrazovni program Grafički Dizajner osposobljava kandidate za upotrebu računala i računalnih aplikacija za grafičko izražavanje - osnova je biti primjećen - steknite kompetenciju za vizualni identitet! To vam omogućava Spin Studio i Adobe..


Sadržaj od 150 sati obuhvaća:
- Adobe Illustrator -grafičko crtanje i dizajn
- Adobe Photoshop - obrada slike na računalu
- Adobe InDesign - prijelom stranica i priprema za tisak
- Adobe Acrobat Professional - obrada PDF dokumenata

Steći će te uvjerenje:
- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu
- ekskluzivni certifikat "Adobe Certificate of Course Competion" za svaki pojedinačni seminar i za završni rad!

Cijena:
- 4.200 ( gotovina ), 4.400 (rate ), 4.600 (poduzećem)

Planirani početak:
- 05.11 u 12.00 sati.

Pridružite se
ovoj grupi!

17.ruj

Odaberite seminar ili program obrazovanja, a mi vam darujemo 1-godišnju pretplatu na Mrežu, časopis za IT profesionalce.Kako?

13.kol

Računalni Operater u ljetnom turnusu za 1.200,00 - 4 rate. Početak je 17.09. u prijepodnevnom terminu

10.kol

trenutno najrašireniji programski jezik- namjenjen je polaznicima koji se namjeravaju baviti razvojem - poslovnih i web aplikacija, sistemskih, mrežnih, multimedijskih i drugih programskih rješenja. Pridružite se novoj grupi!

svibanj je dan C! Pridružite se novoj grupi!

cijena: 1500,00 kn ( 3 rate )

planirani početak: 15.listopad

9.kol

I u 2006. godini korisnici Jupiter Software integralnih rješenja ostvarili su visoke stope rasta poslovanja mjereno kroz ukupni prihod. Pogledajte detalje...

Na temelju izvješća Zavoda za poslovna istraživanja (ZAPI) o poslovnim rezultatima hrvatskih tvrtki u 2006 godini i vlastitog praćenja uspješnosti korisnika Jupiter Software rješenja ažurirali smo naše stranice i grafičke prikaze rasta naših klijenata. Drago nam je da i dalje se nastavlja pozitivan trend rasta ukupnog prihoda (i profitabilnosti) poslovnih sustava koji su uspješno implementirali različita Jupiter Software EAS rješenja u Upravi, komercijali, proizvodnji, poljoprivredi ili HRM.

Spin će i u buduće nastojati pratiti hrvatske tigrove (i gazele) u njihovim rastućim potrebama za kvalitetnih IT rješenjima.

18.srp

Spin Studio upriličio je svečanu dodjelu uvjerenja polaznicima koji su uspiješno završili program obrazovanja za AutoCAD Operater za nezaposlene. To je samo jedan u nizu aktivnosti proizašao iz suradnje sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar.

upravo radi poboljšanja konkuretnosti na tržištu rada nezaposlenima se pruža nevjerojatna prilika stjecanja novih kompetentnosti i vještina potrebnih za lakšim pronalaskom zaposlenja. Tijekom rujna slijede nove grupe obrazovanja, ne samo za AutoCAD Operatera, veći i za Grafički dizajn,Web dizajn

Ujedno, Spin Studio je uspiješno priveo kraju edukaciju za čak 682 djelatnika Agrokora održanih u prostorijama Belja u Belom Manastiru koj a se odnosila na cjelokupni MS Office paket.

Čestitamo svim polaznicima!

2.srp

Već pomalo tradicionalno proljetno okupljanje Spinovaca i njihovih obitelji u S.I.G.A.L-u ove godine popraćeno je lijepim vremenom, dobrim roštiljem i ugodnim druženjem.

30. lipnja (subota) okupili su se Spinovci i njihove obitelji u S.I.G.A.L-u kako bi ispratili prvo polugodište 2007. godine i prikupili malo snage za nadolazeće aktivnosti.

Uz vožnju kanuima divljim vodama Karašice, tenis, nogomet, bočanje, bagminton i odbojku, bogatu trpezu i dobar izbor glazbe (Hvala Berto!) dan je prošao kao tren.

Mala foto galerija - samo najbolje od Spina....

21.lip

U namjeri da svojim poslovnim iskustvom doprinesemo poslovanju članica Gastro Grupe održana je u Segetu Donjem kod Trogira prezentacija Jupiter Software rješenja.

U novootvorenom hotelu Rotonda održana je prezentacija Jupiter Software rješenja za 30 članica GASTRO Grupe. Spin i Jupiter Software prisutni su u sektoru distribucije više od 15 godina i vrlo dobro poznaju probleme unutar industrije distribucije pića.
Prema dobivenoj povratnoj informaciji, članice su izuzetno zadovoljne prikazanim rješenjima i smatraju da se ista mogu implementirati u njihovo poslovanje.

11.lip

Od 5 - 9. lipnja 2007. Uprava i djelatnici Spina napustili su svoja radna mjesta i iskoristili praznike kao bi izgradili i učvrstili timove za uspješno vođenje projekata.

Na preporuku agencije Jagma, kao specijalizirane agencije za organizaciju aktivnosti na izgradnji timova, odabrana je forma jedrenja u akvatoriju Kornatskih otoka. Na dva broda, novi i stari morski vukovi našli su se u različitim složenim situacijama u kojima su individualne osobine i timski rad došli do izražaja.

Mala foto galerija - samo najbolje od Spina....

1.lip

Spin zapošljava više konzultanata i projektanata poslovnih aplikacija s radnim iskustvo.

Ako posjedujete znanja i iskustvo od minimalno 2 godine na nekom od slijedećih područja:

1. rad s RDBMS - izvrsno poznavanje SQL jezika.
2. projektiranje IS u client server okruženju
3. razvoj aplikacija u VB, ASP i/ili .NET okruženju
4. poznavanje poslovnih procesa i modela u trgovini, maloprodaji, proizvodnji, poljoprivredi i/ili komunalnim poduzećima

dostavite svoju ponudu na e-mail i pridružite se velikoj Spin razvojnoj i konzultantskoj ekipi. Natječaj je otvoren do 01. srpnja 2007. Detaljnije: Posao u Spinu....

31.svi

U suradnji Zavoda za nezaposlene Vukovar i Centra za obrazovanje odraslih - Spin Studio počela je I faza realizacije obrazovanja za AutoCAD Operatera. Sretno polaznicima!

24.svi

Hotel Osijek, četvrtak 31. svibnja 2007 s početkom u 10 sati Microsoft i Spin će predstaviti novi operativni sustav Vista, Office 2007, Small Business Server i Jupiter Software.

Uz vrhunske Microsoft prezentere, Spin konzulante, zanimljive nagrade i bogatu trpezu upoznajte nove proizvode i kako oni mogu unaprijediti vaš posao. Na prezentaciju su pozvani informatičari, analitičari i korisnici iz SMB tvrtki osječko-baranjske županije.

Ukoliko niste dobili pozivnicu, svoje mjesto rezervirajte na ovoj adresi
Više o sadržaju na ovoj stranici...

23.tra

04. svibnja 2007 u 11.00 sati, u velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u organizaciji Spin Studija održat će se konferencija koja treba osvijetliti različite aspekte izazova ulaska u Europsku Uniju.

Na konferenciji će biti razmotrene 3 teme:

1. dr. sc. Boris Vujčić
zamjenik guvernera HNB
Europska monetarna unija i perspektiva Hrvatske za ulazak u monetarnu uniju

prof. dr. sc. Vladimir Gruden
redoviti profesor psihološke medicine, specijalist psihoterapije
Uspješnom komunikacijom do veće konkurentnosti

Ivan Matejašić
suosnivač i direktor tvrtke Spin Informatica
Informatička tehnologija i izazovi Europske Unije


Konferencija je namjenjena direktorima, bankarima, poduzetnicima, znanstvenicima i predstavnicima javne i lokalne uprave.

Zahvaljujući sponzorima konferencija je bez kotizacije!

19.tra

Od 23. do 27. travnja u Opatiji se održava sedma Microsoft Windays konferencija - najveći godišnji ITC događaj u Hrvatskoj. Dean Vitner, MVP i Ivan Matejašić ove godine govore o Data Management Viewima u SQL 2005 Serveru i Upravljanju poslovnim prilikama.

Ako vam resursi budu to dopustili dođite u Opatiju i budite sudionikom najvećeg ITC događaja. Izaberite između više od 150 predavanja podijeljenih u 8 slijedova (tracks).

Posebno vas pozivamo na slijedeća predavanja:

1. Dean Vitner: Zabavljanje s Data Management Viewovima u SQL Serveru 2005 (300),
Umjetnički paviljon Juraj Šporer
Petak, 27.04.2007. 12:20-13:10

2. Ivan Matejašić: Razvoj i upravljanje poslovnim prilikama (100)
Kulturni dom Opatija, dvorana Zora
Četvrtak, 26.04.2007. 17:50-18:40

Sve o Microsoft Windays 7 konferenciji.

16.tra

CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta koji je cilj ovog programa!

Pridružite se novoj grupi AutoCAD operatera - programu obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

Početak 08.svibnja u 19.00 sati.

cijena: 2.900,00 ( gotovina ), 3.050,00 ( 4 rate )

12.tra

Zagreb, 17. travnja 2007. Hotel Regent Esplanade, IDC Hrvatska organizira konferenciju na kojoj će se predstaviti rješenja za upravljanje zalihama, skladištima, distribucijom i maloprodajom.

Spin će na konferenciji u 30 minutnom slotu predstaviti svoja logistička rješenja za upravljanje sljedivošću u skladištu, proizvodnji i distribuciji, primjenu PDT uređaja u skladišnom poslovanju, VPN integraciju udaljenih lokacija u jedinstveni informacijski prostor, integraciju raznih PLU uređaja u integralni poslovni informacijski sustav kao i sofisticirani sustav POS mjesta pod MS SQL serverom. Detalje pogledajte na stranicama IDC Croatia.

2.tra

Microsoft Most Valuable Proffesional je najprestižnija titula u Microsoft svijetu. U Hrvatskoj samo dvije osobe nose titulu MVP za SQL Server, a u cijelom svijetu ih ima samo 158.

Dean Vitner djeluje u Spinu od 1997. godine kao voditelj razvoja i borio se s SQL Serverom od verzije 6.5 do današnjih dana, ugrađujući najbolje od SQL tehnike u Jupiter Software rješenja.

Jupiter Software korisnicima i drugim korisnicima MS SQL Servera na raspolaganju su ekspertne usluge na optimizaciji RDBMS sustava.

Pronađite na MS MVP stranicama....

31.ožu

Prema legendi Spin je osnovan 1. travnja 1990. godine na sastanku osnivača. Ove godine punimo 17 godina uspješnog rasta i razvoja i tom prilikom želimo se zahvaliti svim partnerima, suradnicima i prijateljima koji su dali svoj doprinos Spinu, onakav kakav je on danas i kakav će biti u godinama koje dolaze.

Tjekom proteklih 17 godina prerasli smo u respektabilnu nacionalnu tvrtku koja svojim klijentima pruža širok spektar profesionalnih usluga s područja IT tehnologije, vođenja projekata i poslovnog savjetovanja.

U godinama koje dolaze Spin namjerava nastaviti rast po dvoznamenkastoj stopi rasta i ostvariti svoju viziju o tome da postane jedna od vodećih regionalnih tvrtki za razvoj i implementaciju IT poslovnih rješenja.

31.ožu

29. i 30. ožujka u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik, HP je za mrežu odabranih partnera (Preferred Partners), predstavio nove produkte koji će se na tržištu pojaviti u narednim mjesecima.

Spin je HP partner od 1995. godine i spada u HP Preferred Partnere koji u Hrvatskoj implementiraju HP tehnologiju - od servera i mrežnih tehnologija, softvera za nadzor mreže, PC i sustava za ispis.

Ovogodišnji HP NPI vrijedno su odradili Ivan Matejašić i Tomislav Krolo.

9.ožu

Najveća istarska mlinsko pekarska industrija, 365. tvrtka u Hrvatskoj, implementira Jupiter Software u cjelokupno poslovanje: od proizvodnje do maloprodaje.

Puljanka-Brionka d.o.o. Pula tjekom 2006. godine provela je opsežno istraživanje tržišta poslovnih aplikacija u cilju pronalaženja rješenja i tvrtke koje će integralno pokriti sve poslovne procese u poduzeću. Između nekoliko kvalitetnih svjetskih i domaćih rješenja projektni tim tvrtke odlučio se za Spin Informaticu i Jupiter Software.

Proces implementacije trajat će 6 mjeseci i obuhvatit će izgradnju IT infrastrukture, prijenos podataka, analizu i modeliranje poslovnih procesa, obuku djelatnika te konzultantske usluge u procesu pokretanja i korištenja Jupiter Software.

5.ožu

U 71. broju ugledni poslovni tjednik Business.hr donosi članak o poslovanju bez prostornih i vremenskih ograničenja uz Jupiter Software.

Kroz prikaz potencijala tvrtke i glavnih kvaliteta Jupiter Software-a, Goran Flauder približava Jupiter Software kao hrvatsko rješenje za TOP 500 poduzeća.

Direktorica tvrtke Velekem d.d. Zagreb, Biserka Cazin, ocjenjuje da investicija od cca 2 mil. kuna, kao najbolji omjer cijene i kvalitete, počinje davati rezultate u Velekemu kroz ažurnije poslovanje, točnije podatke i jednostavniju konsolidaciju prostorno dislociranih podružnica.

23.velj

Želite li se osposobiti za kreiranje poslovnih aplikacija na tehnologijama sa same ivice noža i učiti od najboljih u tom poslu pridružite se novoj grupi Spin računalnih programera.

Iz sadržaja verificiranog programa:

- Visual Basic.NET - razvoj korisničkog sučelja
- relacijski modeli podataka & T-SQL
- dizajn i implementacija MS SQL RDBMS
- administriranje Internet i Intranet site-ova (IIS)
- dinamičke client web stranice (Java)
- dinamičke server stranice (ASP)

Program obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

cijena: 4.750,00 ( gotovina ), 4.999 ( 5 rata )

21.velj

U svom prvom broju časopis Poduzetnik donosi analizu utjecaja implementacije Jupiter Software-a na uspješnost poslovanja.

Pri implementaciji sustava potrebno je usmjeriti pažnju na tri ključna aspekta - omogućiti Upravi da kontrolira i upravlja ključnim pokazateljima i procesima, omogućiti rast i širenje poslovanja te sniziti ukupne troškove poslovanja. Analiza daje prikaz kako se to postiže Jupiter Software-om.

16.velj

Iako hardware više nije naš "core business" značajnu količinu servera i PC-a opremamo Microsoft OEM produktima. Zbog školovanih ljudi i volumena prodaje Microsoft je dodijelio Spinu OEM Harware Solution kompetenciju.

Osim nove kompetencije za OEM HARDWARE SOLUTIONS, Spin za 2007/2008 godinu posjeduje i Microsoft kompetencije i specijalizacije za:

Networking Infrastructure Solutions
Business Process and Integration Solutions
Database Management Solutions
Business Inteligence Solutions

13.velj

LIDER, vodeći poslovni tjednik u Hrvatskoj, u svom 69 broju donio je prikaz poduzetničkog poduhvata SPIN kao dobar primjer dugogodišnjeg rasta, razvoja i dinamičkog usklađivanja poslovnog modela s zahtjevima tržišta.

Iz pera Marije Birtić nastala je analiza poduzetničkog poduhvata koji traje već 16 godina sa svim snagama, slabostima, prilikama i opasnostima. Na primjerima hrabrih odluka, glavnih prijelomnih točaka i vizija budućeg razvoja autorica ohrabruje i podučava sve one koji žele dugoročno, pametno i pošteno razvijati posao.

12.velj

Od 5.-7. veljače 2007. u Budimpešti je u organizaciji CMP Exchange iz New Jerseya, USA održana poslovna konferencija o situaciji na ITC tržištu istočne i srednje Europe, te novim prilikama i trendovima u ITC industriji.

U radu konferencije sudjelovalo je više od sto predstavnika uspješnih ITC tvrtki istočne i srednje Europe - Rusije, Češke, Poljske, Mađarske, Hrvatske. Sponzori konferencije bili su neke od najvećih svjetskih IT kompanija- IBM, AMD i Sun.
Organizator je odabrao i pozvao na konferenciju ukupno 3 tvrtke iz hrvatskog ITC sektora; CROZ, ESYS i Spin Informatica d.o.o. Osijek. Na konferenciji je tvrtku Spin Informatica zastupao Tomislav Krolo, voditelj prodaje i marketinga.

7.velj

Obrazovni program grafički dizajner osposobljava kandidate za upotrebu računala i računalnih aplikacija za grafičko izražavanje - osnova je biti primjećen - steknite kompetenciju za vizualni identitet!

Sadržaj od 150 sati obuhvaća:

- Macromedia FreeHand Fundamentals
- Adobe Photoshop - obrada slike na računalu
- Adobe InDesign - prijelom stranica i priprema za tisak
- Adobe Acrobat Professional - obrada PDF dokumenata

Steći će te uvjerenje:
- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu
- “Macromedia Certificate of Course Completion” za seminar Macromedia
Cijena:
- 4.200 ( gotovina ), 4.400 (rate ), 4.600 (poduzećem)
Planirani početak:
- 28.veljače u 17.00 sati. Prijave su u tijeku!

6.velj

Tijekom 4. i 5. veljače izvršen je pokušaj hakerskog napada na Spin web i mail servere. Iako su napadi prouzročili usporenje u radu web i mail prometa, nisu ugrozili kontinuitet rada ovih servisa.

Spin posjeduje vlastite web i mail servere od 1997. godine. Tijekom godina preživjeli smo nekoliko ozbiljnijih napadaja na našu IT infrastrukturu s ukupnim down time-om od manje od 6 sati.

Ispričavamo se svim korisnicima koji su iskusili usporenje u komunikaciji s mail i web servisima!

25.sij

U sklopu certfikacijskog postupka za Microsoft Certfied Gold Partnera za 2007. godinu Spin je ispunio uvjete za dobivanje kompetencije Business Inteligence Solutions.

Osim nove kompetencije za Business Inteligence Solutions, Spin od ranije posjeduje Microsoft kompetencije i specijalizacije za

Networking Infrastructure Solutions
Business Process and Integration Solutions
Database Management Solutions.


Tjekom 2007. godine Spin namjerava portfolio usluga značajnije obogatiti novim BI rješenjima i servisima.

19.sij

Microsoft i Spin su partneri od 1996. godine, a od 2003. Spin je zlatan. Na ovogodišnjem Microsoft Partner Summitu, Spin je primio posebno priznanje za 10. godina partnerstva.

Partnerstvo Microsofta i Spina započelo je 1996. godine, kada je Spin među prvima u Hrvatskoj postao Microsoft Certified Solution Provider. Od tad traje neprekinuto partnerstvo koje je od 2003. godine prešlo u GOLD - kao najviši mogući oblik suradnje s Microsoftom.

Pored velikog broja certificiranih stučnjaka, referenci i ostvarenog prodajnog rezultata, Spin je stekao kompetencije prema Microsoft nomenklaturi za slijedeća područja:

1. DataBase Management Solutions
2. Network Infrastructure Solutions
3. Business Process and Integration Solutions

U pripremi je i kompetencija iz Business Inteligence specijalizacije čije stjecanje se očekuje do konca siječnja.

18.sij

Uspješno vinkovačko vodoprivredno poduzeće implementira Jupiter Software module za upravljanje poduzećem (EAS) i specifične module za praćenje radilišta.

Projekt implementacije obuhvaća izgradnju VPN IT infrastrukture, analizu i mapiranje poslovnih procedura, konzalting, prijenos podataka iz postojeće strukture, obuku korisnika i razvoj specifičnih rješenja za praćenje i obračun radilišta.

9.sij

Želite li imati macromedijin međunarodni certifikat i svoje znanje upisano u radnu knjižicu? Odaberite jedini licencirani Macromedia obrazovni program u Osijeku

Sadržaj (150 sati ):
- Fast Track to Fireworks
- Flash: Rich Content Creation
- Flash: Action Script
- HTML
- Dreamweaver: Website Development 1
- Dreamweaver: Website Development 2
Cijena: 4.450,00 ( gotovina), 4.600 (na rate)

5.sij

izdvajamo: Računalni OPERATER - 23.siječnja od 16.00 sati. Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!

Sadržaj: Osnove rada na računalu i Windows, Word, Excel, PowerPoint, Internet i rad pod mrežom, e-mail, a ukupna cijena : 1870,00 ( 4 rate ) !!

4.sij

KONIKOM - leader u prodaji sive i bijele tehnike uvodi Jupiter Software u svoje cjelokupno poslovanje, uključujući i 30 maloprodajnih objekata.

Složeni proces tranzicije na Jupiter Software tehnologiju uključuje prijenos podataka iz postojećeg sustava, obuku osoblja, razvoj specifičnih modula za poslovanje s građanima i kreditnim odnosima te redizajn poslovnih procedura radi optimizacije troškova.