2.sij

Sretna Nova 2018!

Iza nas smo ostavili godinu punu izazova, ali i velikih novosti u našem poslovanju. 2018. bit će još zanimljivija, ponovno uz puno noviteta.

Za početak svima želimo puno zdravlja sreće i uspjeha u novoj, 2018. godini. Vjerujemo da ste se dobro zabavili i barem malo odmorili tijekom proteklih blagdana jer novi nas izazovi već nestrpljivo čekaju. Znamo koliko je 2017. bila izazovna u gospodarskom smislu i mnoge je zasigurno izmorila. Unatoč brojnim izazovima, Spin je napravio velik posao i nastavili smo širiti ponudu usluga za naše klijente.

Velik broj novih i prerađenih modula za Jupiter Software te sve veći broj mobilnih aplikacija, koje našim klijentima olakšavaju poslovanje, obilježili su posao koji smo obavili u proteklih 365 dana. Osim toga, zaposlili smo još novih, mladih stručnjaka, ali smo se i pozdravili s nekima koji su otišli u zasluženu mirovinu. Dakako, uz dugogodišnje partnere, koji svoje zadovoljstvo potvrđuju kroz vjernost našim rješenjima, u 2017. stekli smo još nekoliko novih klijenata.

I 2018. će pred nas, kao i pred sve gospodarske subjekte u Hrvatskoj, staviti nove izazove. Jedna od prvih stvari o kojima brinemo, uz redovito održavanje i nadograđivanje sustava, jest činjenica da je došlo vrijeme za obnovu većeg broja certifikata za fiskalizaciju. Osim toga, pripremamo velike novitete u sferi mobilnih rješenja, a nećemo zanemariti ni unapređenje postojećih dijelova sustava Jupiter Softwarea. Također nastavljamo s novim zapošljavanjem kako bismo mogli u realnim rokovima odgovoriti na sve vaše zahtjeve i potrebe. Već sada vidimo mnoge izazove koji su pred nama u netom započetoj godini, a potrudit ćemo se sve rješavati i unapređivati kao i do sada – uz dobru suradnju sa svima vama.

2.sij

Veseli ispraćaj 2017. godine!

Po ustaljenom običaju, prosinac smo iskoristili za dosta druženja i zabave. Posebno su se obradovali mališani Spinovih djelatnika, a nismo zaboravili niti sve one koji cijele godine vrijedno rade.

Već je običaj da se u prosincu nešto više družimo u opuštenoj atmosferi pa smo to učinili i na kraju prošle godine. Tako smo i ovaj put priredili zabavu za djecu naših djelatnika uz podjelu poklona, kao i redoviti novogodišnji domjenak.

Djelatnici Spina imaju čak 42 djece, a mališana, dakle onih do 10 godina starosti, među njima je 32. Zabava je održana u igraonici Moltonko gdje su klinci uživali uz predstavu "Lijin Božić" te Djeda Mraza i podjelu poklona.

Posljednji radni dan u godini radili smo kraće kako bismo se svi družili uz tradicionalni novogodišnji domjenak. Ove godine, on je upriličen u restoranu "Crna Svinja" u Čepinu. Uz odličnu hranu te glazbu i pjesmu Cosmo banda, pridružili su nam se i novi djelatnici koji su službeno počeli raditi s prvim radnim danom 2018.

Dio atmosfere obilježen je slikom