24.pro

Tjekom božičnih i novogodišnjih blagdana Spin će raditi u ponešto izmjenjenom radnom ritmu. Pročitajte detalje....

Odstupanja od standarnog radnog vremena:
24.prosinca radimo skraćeno do 12.00 sati.
31.siječnja radimo skraćeno do 12.00
2. siječnja 2009. ne radimo.
5.siječnja radimo puno radno vrijeme.
Od 7.siječnja sve normalno i standardno.
Sretno!
Napomena: za stvarno HITNE intervencije - komunicirajte HD i svog KAM-a!

17.pro

Tvrtki Koestlin Bjelovar, dugogodišnjem korisniku Jupiter Software, pripalo je drugo mjesto na dodjeli nagrada ICT Gold, što ju zajednički dodjeljuju Lider i Vidi za najbolju uporabu ICT-a u netehnološkoj tvrtki

Koestlin je vrlo uspješni proizvođač keksa i vafla sa stogodišnjom tradicijom. Nagrada ICT Gold dodjeljena joj je kao netehnološkoj tvrtki koja je na najbolji način implementirala ICT usluge i time postigla najveće rezultate.

Koestlin je još od 2002. godine korisnik integralnog informacijskog sustava Jupiter Software. U Koestlinu su implementirana sva Jupiter Software rješenja potrebna za uspješno upravljanje poslovnim procesima u prozvodnoj tvrtki- upravljanje proizvodnjom, upravljanje resursima poduzeća (ERP), upravljanje odnosima s partnerima (CRM), upravljanje ljudskim potencijalom (HRM) te poslovno izvještavanje (BI).

1.pro

Jedinstveni paket za upravljanje ljudskim resursima - kadrovska služba, obračun plaća, drugi dohodak, WEB portal za distribuciju podataka i imovina u jedinstvenom paketu.

Integralno rješenje primjenjivo u svim sustavima od banaka, uprave do gospodarstva. U jednom paketu sustav za upravljanje podacima, obračune i distribuciju na svako radno mjesto personaliziranih podataka. Zatražite prezentaciju.

11.stu

Sadašnjim i budućim polaznicima informatičkih seminara i programa obrazovanja, omogućavamo plaćanje na rate.


Uz čekove i gotovinom u referadi, omogućeno je i plaćanje
DINERS karticom ( 2 - 6 rata) ,
MAESTRO karticom ( 3 - 12 ) kao i
AMERICAN Expresom(do 6 rata )!
Bez obzira sa kojom od navedenih kartica plaćate - cijene ostaju ne promijenjene!

Izdvojeno iz CJENIKA:
MS Excel napredni, MS Acess (baza podataka) : 630 / 650
MS Project -upravljanje projektima: 920 / 20
AutoCAD Operater: 3.000 / 3.150
Grafički dizajner: 4.200 / 4.400
Sistemski i mrežni administrator: 5.000 / 5.500
ECDL Operater: 2.655 / 2.655
Serviser osobnih računala: 4.800 / 5.000
Računalni Programer: 5.150 / 5.300

6.stu

Do 30. studenog otvoren je natječaj za 2 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije - financijski moduli. Detalje pogledajte na stranici: Posao u Spinu.

5.stu

Uvjerenja i certifikacije za WEB Dizajner , Sistemski i mrežni administrator te ECDL Operater, danas su svečano dodijeljene u gradskom poglavarstvu grada Vukovar. Čestitamo polaznicima na uspješnom završetku!S upriličenom promocijom završio je četvrti ciklus obrazovanja nezaposlenih u suradnji Grada Vukovar, Zavoda za zapošljavanje PJ Vukovar i Spin Studija !

Prepoznati činjenicom potrebe za dodatnim educiranjem za zapošljivost, programi su prilagođenih potrebama na tržištu. Stoga u ovom petom ciklusu zajedničkog projekta, osposobljavamo i usavršavamo za slijedeće programe:
Računalni PROGRAMER , Serviser osobnih računala , Grafički dizajner , te ECDL Operater

Polaznicima želimo uspješan rad!

15.lis

Ekipa Spin konzultanata prošla je naporan i zahtjevan tečaj naprednog korištenja MS SQL Servera 2005. Dean Vitner, jedan od najboljih regionalnih poznavatelja MS SQL Servera i Microsoft MVP za to područje, održao je skraćeni trening nekih naprednih tehnika u programiranju i implementaciji.

Tečaj je održan na egzotičnoj lokaciji - u podnožju Učke, mjesto Lupoglav, na ranču Leader. Ovo ne-obično mjesto stvorilo je zanimljivo ozračje za stjecanje novih znanja - od smještaja u kamenim kučicama, kažunima do upoznavanja s konjima i tajnama jahanja. Nekoliko trenutaka uhvaćenih objektivom pogledajte na adresi foto galerije

24.ruj

Od 25-27. rujna 2008. na Hvaru se održava HP VISION sastanak svih značajnih HP partnera u Hrvatskoj. HP će predstaviti nove linije svojih proizvoda od servera, mrežne opreme, notebook i desktop računala do široke palete uređaja za ispis.

Osim predstavljanja novih proizvoda HP će inicirati i široku diskusiju o strategijama razvoja tržišta i poslovanja u globalnim uvjetima. Po prvi put HP dovodi i neovisne stručnjake za praćenje tržišta u IT industriji te savjetnike za razvoj poslovanja u IT industriji.

Spin, koji redovito sudjeluje na HP NPI događanjima od 1995. godine, i ove godine sudjelovat će s dva predstavnika - Ivan Matejašić i Tomislav Krolo.

23.ruj

Prema najnovijoj listi TOP 500 hrvatskih tvrtki za 2007. godinu - 19 najboljih u Hrvatskoj kontrolira svoje poslovanje pomoću Jupiter Software-a. U odnosu na 2006. godinu dobili smo nove 4 najbolje reference.

Upoređujući liste TOP 500 iz 2006 i 2007 godine najveći skok na listi ostvarila je tvrtka Koestlin Bjelovar, koja je s 301. pozcije u 2006. godini skočila na 100. mjesto 2007. godine.

Nove tvrtke na listi TOP 500, a ujedno i Jupiter Software korisnici su: Novi Agrar Osijek, Filir Vukovar i Hidroing Osijek.
Na listi Jupiter Software korisnika u 2007. dospjele su i dvije vodeće tvrke iz mlinsko pekarske industrije: Puljanka Brionka Pula (500) i Mlin i pekare Sisak (940).

Detalje pogledajte na stranici: Jupiter Software reference.

23.ruj

Jedan od najvećih istarskih distributera pića implementira Jupiter Software u svoje poslovanje.

Projekt započet u rujnu treba biti završen do početka prosinca i obuhvaća instalaciju infrastrukture i Jupiter Software-a, punjenje matičnih podataka, obuku i podešavanje aplikacije za optimalan rad.

19.ruj

Biovega implementira HRM Portal za svoje djelatnike. Uz postojeće HRM module Jupiter Software-a, HRM Portal će omogućiti lakšu distribuciju visoko personaliziranih podataka o osobnim podacima, plaćama, godišnjim odmorima, obustavama, zaduženjima.

Osim personalziranih podataka portal obuhvaća upravljanje procesima najave odsustva, školovanjima i zajedničkim resursima. Kao web aplikacija HRM portal dostupan je kao Intranet i Internet aplikacija s visokim stupnjem zaštite kroz Windows i Jupiter Software autentifikaciju.
HRM Portal je sastavni dio Jupiter Software EAS-a i visoko je integriran s procesima unutar Jupiter Software EAS paketa.

18.ruj

Proširite i steknite nova znanja i vještine za samostalno, brzo i učinkovito obavljanje poslova servisera osobnih računala i računalnih sustava! Kako?

Pridružite se u program obrazovanja sa upisom zvanja u radnju knjižicu -SERVISER računala:
- dijelovi računala
- instalacija i konfiguracija
- računalne mreže
- administriranje operativnog sustava
- dijagnostika i održavanje računala
- praktikum

Program je u trajanju 140 sati.
Cijena:
- 4.700,00 kn (gotovina)
- 4.800,00 kn (obročno: 1000,00 upisnina +3.800 na 6-8 rata!)
- 5.000,00 kn (poduzećem)

Informiraje se sada, upišite se već danas!

16.ruj

Za sve sadašnje i buduće IT profesionalce - Računalni programer 22.rujan od 19.oo sati!

Želite se osposobiti za samostalno kreiranje i održavanje baze podataka sa ciljem - instalacije operativnog sustava postavljanje potrebnih postavki za normalno funkcioniranje servera, instaliranje SQL servera, kreiranjem i rukovanjem bazama podataka, njezinom izgradnjom i administriranjem, te sigurnost?

Pridružite se u program RAČUNALNI PROGRAMER (200 sati) :

• Uvod u .net tehnologiju
• Osnove programiranja u MS Visual Basic-a
• Napredno programiranje u VB.net-u
• Windows aplikacije
• Relacijske baze podataka i T-SQL
• Pristup podacima i ado.net
• Internet
• Administriranje
• Dinamičke stranice (client side) – DHTML, JavaScript, VBScript
• Dinamičke stranice (server side ) – ASP
• Seminarski rad i završni ispit .

Ukupna cijena:
- 5.050,00 ( gotovina),
- 5.150 (na rate ili poduzećem)

26.kol

U tijeku su upisu u programe obrazovanja (upis u radnu knjižicu) i IT usavršavanja . Novo u ponudi: Solid Quality tečajevi za MS SQL Server.


18 godina iskustva u IT edukaciji jamac su da vam možemo pomoći u povećanju vlastite vrijednosti i podići vjerojatnost zapošljavanja kroz programe obrazovanja koji se upisuju u radnu knjižicu. Poslodavcima nudimo
napredne
i
specijalističke

tečajeve za povećanje produktivnosti rada i uspješnije poslovanje.

Informirajte se sada, upišite se već danas!

7.kol

Zbog prelaska na VOIP promjenjen je broj telefaks linije. Novi broj je 031 20 30 19. Uvedene su i nove skraćenice za brzo biranje odjela. Pregled skraćenica na stranici ovoj stranici. Zahvaljujemo na razumjevanju!

6.kol

Danas, 6.kolovoza 2008. Spin prelazi na VOIP uslugu. U vremenu od 11.00 - 17.00 mogući kraći prekidi u telefonskoj komunikaciji. Zahvaljujemo na razumjevanju.

Postojeći ulazni brojevi 20 30 20 i 20 30 70 bit će zadržani. Mijenja se samo broj telefaksa koji će od danas biti 20 30 19.

28.srp

Na nadzornom auditu 23. lipnja 2008. tvrtka je još jednom potvrdila svoju usklađenost sa zahtjevima norme ISO 9001:2000.

Spin je po drugi put na nadzornom auditu, koji je provela certifikacijska kuća SGS Adriatica d.o.o., potvrdio da je sustav upravljanja kvalitetom certificiran prema Normi ISO 9000:2001 uspostavljen i održavan, te da se postižu dogovoreni zahtjevi za proizvode i usluge u skladu sa opsegom politike i ciljevima tvrtke. Nadzornim auditom nije uočena niti jedna nesukladnost, ali je dano nekoliko primjedbi i prijedloga za moguća daljnja poboljšanja.

3.lip

Od 03 - 30. lipnja otvoren je natječaj za 3 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije. Detalje pogledajte na stranici: Posao u Spinu.

27.svi

Spin i Spin Studio prezentirat će svoje obrazovne i razvojne potencijale na osječkom sajmu obrazovanja EXPERT 2008. Tjekom sajma Spin će prikupljati i kvalitetne ponude zainteresiranih za rad u industriji znanja - od softvera do konzaltinga.

Sajam će se održati na prostoru Osječkog sajma, Pampas od 29. svibnja do 1. lipnja 2008. godine.

Detaljnije informacije o sajmu EXPERT 2008 potražite na adresi: osječkog sajma

26.svi

Tjekom mjeseca svibnja napravili smo 100-tu instalaciju Jupiter Software-a. Slučajnost ili ne, stoti korisnik Jupiter Software-a je tvrtka Mandžukić j.t.d. Osijek.

Tvrtka Spin s partnerskom mrežom, godišnje realizira 12-15 projekata instalacije i implementacije Jupiter Software sustava. Većina projekata uključuju prilagodbe i custom razvoj rješenja za srednje i velike tvrtke.

Aktuelni broj instalacija i detaljnu statistiku korisnika Jupiter Software - po regijama, granama industrije, veličini pogledajte na web adresi: Jupiter Software

21.svi

Osigurajte si trajnu zapošljivost informatičkom pismenošću kao investiciju u sigurno radno mjesto. Kako? Edukacijom kroz najtraženiji program kod poslodavaca - verificirai program: PC OPERATER - kompatibilan sa ECDL-om: 1.199,00 kn na rate! Početak već 02.lipnja u 11 sati!


planirani početak: 02.lipnja
termin: od 11 h
tempo i dinamika: ponedjeljkom, srijedom i petkom
grupa: 10 osoba
cijena: 1.199,00 kn na najmanje 4 rate!
predbilježbe: studio@spin.hr ; 031/20 30 20 ili osobno u Županijsku 15/II
Ne propustite!

12.svi

Nova tvrtka u našem okruženju - Mandžukić j.t.d. specijalizirana za za poslovno i porezno savjetovanje, svoje poslovanje vodi na Jupiter Software tehnologiji.

Marko Mandžukić - među prvima u Hrvatskoj položio je stručni ispit za poreznog savjetnika. Kao dugogodišnji uspješni korisnik Jupiter Software odlučio je voditi svoje poslovanje na provjerenoj tehnologiji, ali isto tako i pružati savjetodavne usluge pri implementaciji Jupiter Software u poslovanje srednjih i velikih firmi.

Više o tvrki pročitajte na web adresi: www.posav.hr

15.tra

MS Excel vam nije nepoznanica a htjeli bi ste i modelirati strukturu baze podataka, manipulirati podacima u bazi (pregledavati, dodavati, brisati, mijenjati), te prikazivati podatke na formama i izvještajima?! Ili Vam samo znanje Accessa nedostaje za stjecanje diplome ECDL-a?

Prijavite se:
- 22.travnja od 13.00 sati ( utorkom i četvrtkom - 4šs dnevno
- 23.travnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)
- 07.svibnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)
- 21.svibnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)

26.ožu

U srijedu, 26. ožujka u prostorima Podravke, Zagreb, Ivan Matejašić održao je predavanje o specifičnom pogledu na BI za članove udruge profesionalnih BI/CI stručnjaka (SCIP).

Za članove SCIP-a Ivan Matejašić je iznio svoj pogled na BI koncept koji bi pored istraživanja konkurencije (CI) i analize poslovnih podataka (BA), težište trebao prenjeti na istraživanje ljudi u areni (Porterovom modelu) kao ključnih nositelja vizija i poslovnih odluka.

26.ožu

Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je verificiran te kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!

Broj slobodnih mjesta je sve manji - detalje pratite na stranici
Planirani početak: 08.travanj od 16.00 sati
Planirani završetak: 13.lipanj
Cijena: 1.870,00 gotovinsko plaćanje, 2.000,00 za plaćanje na 4 rate!

11.ožu

18.ožujka ( utorak ) u 19.oo sati počinje verificirani program Sistemskii mrežni administrator :
- administriranje operativnih sustava i računalnih mreža
- konfiguracija i administracije MS Windows domene
- postavljanje, održavanje i instaliranje mreže
- otklanjanje problema na radnim stanicama
- stjecanje znanja i vještina uz upis znanja u radnu knjižicu i poten

uz sve navedeno:
*program pokriva najnovije alate vodećih svjetskih proizvođača softvera
*autorizirana popratna literatura
*stručni predavači s bogatim iskustvom u praksi Rezervirajte si svoje mjesto u grupi za 18.ožujak!
- cijena: 5.000 ( gotovina ), 5.500 (rate ili poduzećem)
- trajanje: 120 sati

22.velj

Ispričavamo se svim našim korisnicima zbog nastalih poteškoća u komunikaciji s mail i web servisima uslijed prekida Iskonovih međugradskih vodova i zahvaljujemo im na njihovom strpljenju i razumijevanju.

14.velj

Spin u poslovnu 2008. godinu ulazi sa 5 novih potpisanih ugovora o implementaciji integralne poslovne aplikacije Jupiter Software.

Ugovori su potpisani sa uglednim tvrtkama:

MLIN I PEKARE d.o.o. Sisak,
tvrtka sa 60 godišnjom tradicijom u proizvodnji i prometu mlinsko-pekarskih proizvoda.

RADIOTON d.o.o. Našice,
najveći maloprodajni lanac u Našičkom kraju, sa preko 20 maloprodajnih objekata.

PLODOVI ZEMLJE MATIJEVIĆ d.o.o. Donji Miholjac,
brzorastući proizvođač i voća i povrća sa 100 zaposlenih.

AGRO-HONOR d.o.o. Beli Manastir i HONGOLDONIA d.o.o. Sesvete,
dvije vlasnički povezane tvrtke. Agro-honor je tvrtka specijalizirana za servisne usluge malih poljoprivrednih strojeva te trgovinu na veliko i malo proizvoda svjetski poznatih proizvođača Stihl i Viking. Hongoldonia je generalni predstavnik Honda motor Co Ltd. Japan za područje Hrvatske i zemlje bivše Jugoslavije.

RICARDO d.o.o. Osijek,
tvrtka koja je svoju osnovnu trgovinsku djelatnost proširila na pružanje usluga skladištenja, mikrodistribucije, makrodistribucije i proizvodnje.

30.sij

Vodeći proizvođač pekarskih proizvoda u sisačko moslavačkoj županiji Mlin i pekare Sisak odabrao je Jupiter Software kao rješenje za sve svoje poslovne funkcije - od BI i ERP modula do upravljanja proizvodnjom, logistikom, slilosnim poslovanjem i otkupom žitarica.

Projekt obuhvaća izgradnju kompleksne VPN IT infrastrukture, prijenos povjesnih podataka, obuku korisnika i implementaciju poslovnih procedura u BI, ERP, CRM, proizvodnom i specifičnom logističkom poslovanju pekarske industrije. Kako MIP Sisak otkupljuje žitarice projekt obuhvaća i specifične procedure u otkupu i skladištenju žitarica.

Predviđeno trajanje projekta je 8 mjeseci.

29.sij

I tjekom 2008. godine Spin će krasiti najprestižniji status u Microsoft zajednici - Certified Gold Partner.

Daleke 1997. godine Microsoft je prvi put prepoznao Spin kao partnera koji na Microsoft platformi gradi poslovna rješenja visoke kvalitete. Tada smo stekli ugled Microsoft Certified Solution Providera.

Školovanjem osoblja i stjecanjem dodatnih kompetencija 2003. postali smo Certified Gold Partner i od tada svake godine uspješno obnavljamo najviši mogući status u Microsoft zajednici.

U 2008. godini krase nas kompetencije:


1. Network Infrastructure Solution Competency
2. Advance Infrastructure Solutions Competency
3. Business Process And Integration Competency
4. Data Managament Solution Competency
5. Information Worker Solution Competency
6. Security Solution Competency

8.sij

Počele su predbilježbe i upisi u sve verificirane programe i sve seminare u Spin Studio. Nove grupe predavanja održavaju se u novo opremljenim učionicama!

Iz razloga što informatička oprema vrlo brzo zastarijeva, Spin Studio svake dvije godine mijenja radne stanice. Promjenom postojeće tehnologije i izlaskom novih operativnih sustava učionice su nadograđene za rad sa istima: Sva računala su Vista ready sposobna izvršavati sve postojeće programe na tržištu.

Sve naše učionice opremljene računalima u konfiguraciji:
Intel Core 2 Duo 2,2HGz
RAM 2GB,
HDD 120 GB
19" LCD monitotori


Pridružite se
našim programima!