8.srp

ISO 9001 je međunarodni standard koji utvrđuje zahtjeve za sustavom upravljanja kvalitetom, a organizacije ga koriste da bi pokazale sposobnost dosljednog pružanja proizvoda i usluga koji udovoljavaju zahtjevima kupaca i regulativnim zahtjevima.

Spin redovito sav svoj potencijal ulaže u razvoj poslovanja i Jupiter Software, što potvrđujemo certifikatom ISO norme već 18 godina za redom.

Opseg certifikacije uključuje razvoj programske podrške, implementaciju IT projekata, održavanje i podršku informacijskim sustavima te informatičku edukaciju, a prilikom analize nije utvrđena niti jedna neusklađenost.

Ciljevi unaprjeđenja poslovnih procesa koje provodimo su inovativnost u radu, kontinuirano obrazovanje i usavršavanje te pošten i profesionalan odnos prema kupcima, dobavljačima, djelatnicima i okruženju.

6.lip

Objavljena lista deset najvećih pekarskih tvrtki u Hrvatskoj - tri najveće upravljaju poslovanjem pomoću Jupiter Software-a!

Nedavno objavljeni članak na Tportalu istaknuo je deset najvećih pekara u Hrvatskoj, među kojima su naši cjenjeni partneri Mlinar, Mlin i pekare i Pan-pek na vrhu liste, te splitski Bobis na osmom mjestu.

Nije slučajno da četiri od deset vodećih pekara koriste Jupiter Software za upravljanje svojim poslovanjem. Ovaj softver se pokazao kao ključni alat za optimizaciju operacija, povećanje efikasnosti i profitabilnosti u pekarskoj industriji.

Korisnici Jupiter Softwarea ističu njegovu prilagodljivost i jednostavnost korištenja, što im omogućava fokus na kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo kupaca.

"Zadovoljni smo što naši korisnici, uključujući vodeće pekarske tvrtke u Hrvatskoj, prepoznaju vrijednost Jupiter Software-a u unapređenju njihovog poslovanja. Naša misija je pomoći tvrtkama da postignu operativnu izvrsnost i održivi rast.“

Cijeli članak pročitajte na Tportal.hr